fbpx

Instalatia electrica nu este o joaca!

Instalatia electrica dintr-o casa este extrem de importanta, de aceea este recomandat sa se realizeaze cu o echipa de specialisti, chiar daca se impun costuri mai mari, varianta ieftina in cazul acesta nu este si cea corecta. Daca alegi cele mai bune prize de pe piata iti vei asigura casa si familia impotriva incendiilor si electrocutarii involuntare, iar planul si procedura amplasarii lor trebuie sa aiba loc în functie de unele reguli. Prizele modulare sunt in pas cu tehnologia, asadar, daca vreti siguranta, calitate si mai multe prize triple unde sa conectati televizorul, telefonul cu ajutorul portului usb si internetul va recomandam prizele modulare de la Euro Vial Lighting.

Cum alegem prizele? In functie de forma si culoare iti poti alege cu usurinta prizele din casa, deoarece exista o multime care permit asortarea prizelor cu design-ul si decorul din casa. Prizele si intrerupatoarele pot fi un element de decor, astfel poti opta pentru culori vesele si forme asimetrice daca vreti o casa moderna. Este foarte important ca prizele sa fie confectionate din materiale de calitate care sa asigure o rezistenta cat mai mare in timp. In cazul prizelor ceramice, aceasta (ceramica) se poate sparge in timp, facand prizele inutilizabile.

Prizele Schneider sunt o varianta foarte buna, cu un raport calitate pret corect, acestea sunt in topul prizelor achizitionate si apreciate de consumatori si profesionisti. Te asteptam pe site-ul Euro Vial Lighting sa alegi varianta cea mai buna pentru tine si familia ta!