fbpx

Instalaţia de climatizare auto nu mai face faţă? S-ar putea să ai piederi de freon. Apelează la o firmă autorizată și scapi de problemă

incarcare freon auto

La drum lung, pe timp de vară sau de iarnă, condiţiile din mașină trebuie să fie cât mai bune. Pe lângă un miros plăcut și o muzică relaxantă, numai bună de şofat, în mașină ar fi bine să funcționeze și aerul condiționat.

Vara, aerul condiționat vă oferă răcoarea de care aveți atâta nevoie când afară sunt peste 35 de grade, iarna vă ajută să conduceți mai relaxat având căldură în mașină. Aerul condiționat al mașinii funcționează pe același principiu cu aerul condiționat clasic, din apartamente.

Aerul din mașină e răcit cu ajutorul unei instalații cu freon, vara, și încălzit rapid iarna cu ajutorul unor componente speciale din aerul condiționat. La fel că instalația din locuinţe, și cea din mașină are nevoie de întreţinere.

Însă, spre deosebire de instalația din locuinţe, care e fixă, cea a mașinii e supusă mereu vibraţiilor, şocurilor din timpul deplasărilor, așa că riscul de a se strica e foarte mare. Întreţinerea aerului condiționat din mașină este destul de simplă, se poate face într-un service, nu durează mult și presupune de multe ori refacerea instalaţiei, schimbarea unor piese și o încărcare freon auto.

Deși e recomandat să se facă o încărcare freon auto la service, cei mai mulți dintre noi nu avem timp pentru o deplasare până acolo, programările s-ar putea să fie mult prea îndepărtate.

Firmele autorizate se pot deplasa și acasă pentru schimbarea freonului, înlocuirea lui

Ce facem în situația asta? Apelam la o firmă sau o persoană care poate asigura o încărcare freon aer condiționat auto acasă la cel care o solicită.

Firmele care se ocupă de verificări și încărcări se deplasează rapid la domiciliul clienţilor, se folosesc instrumente și aparatură modernă pentru depistarea anumitor probleme la instalaţie, se măsoară nivelul de freon din instalații.

Dacă se constată că nu mai e deloc freon se recurge la o încărcare freon aer condiționat auto, în cele mai bune condiții și cu respectarea parametrilor recomandaţi de producătorii autovehiculelor.

Printre avantajele oferite de o încărcare freon auto la domiciliu se numără eficiența ridicată a întregului proces, rapiditatea efectuării încărcării, verificările amănunţite făcute pe loc, dar și economia de timp și bani. Firma care se va ocupa de o încărcare freon auto la domiciliu în Bucureşti sau în alte oraşe va putea oferi și garanţie, o calitate superioară a intervenţiei și a serviciilor prestate, totul se va desfăşura în faţa clientului și de orice reparație se vor ocupa doar oameni cu experiență.

Încărcările cu freon puse la dispoziție de firmele specializate din Bucureşti au un preț bun, se pot solicita oricând aveți nevoie, programul de lucru este afişat întotdeauna pe site-urile firmelor pentru a ști mereu când puteți să îi chemați.

În funcție de ce firmă alegeți veți putea avea un preț excelent dacă ați mai apelat la ea, verificările instalaţiei de climatizare din mașină sunt recomandate cel puțin o dată pe an, la fel tratamentele antiseptice ale instalaţiei.

Neoclim înlocuieşte freonul din instalația de climatizare auto și asigură o revizie profesionistă

Neoclim este o firmă din București cu servicii de calitate și experiență vastă în domeniu care poate verifica instalația de climatizare cu aparatură de ultimă generație chiar la domiciliul clientului.

Serviciile sunt personalizate, se solicită oricând o revizie a instalaţiei de climatizare auto, echipele Neoclim se deplasează rapid și constată defecțiunile existente, recomandând și schimbarea filtrului habitaclu, igienizarea cu substanţe antiseptice.

Puteți solicita asistenţă fie telefonic, fie prin trimiterea unui e-mail, programările se fac rapid pentru intervenţiile la domiciliu, intervenţiile durează doar o oră, se eliberează și certificat de intervenție.

Neoclim poate asigura intervenţii rapide pentru remedierea problemelor cu instalaţiile de climatizare de la cele mai cunoscute mărci de autoturisme, Citroen, BMW sau Dacia, Audi, Volkswagen. La cerere se poate solicita și oferta personalizată din timp, pentru o verificare sau revizie la timp, fără să se depăşească termenul indicat de producător.