Inspectia tehnica periodica a camioanelor

ITP in sector 6

De la infiintarea sa, Alfa Motors, statie ITP in sector 6, s-a angajat sa asigure siguranta rutiera. Inspectia periodica a vehiculelor a reprezentat un serviciu principal pentru acestasta companie, motiv pentru care dezvolta solutii de siguranta rutiera care sa insoteasca utilizatorii de masini si sa sprijine clientii profesionisti. Misiunea Alfa Motors include tendintele puternice ale pietei auto si provocarile acesteia in ceea ce priveste diverse tipuri de masini traditionale sau electrice, autoutilitare, camioane, etc.

Una dintre categoriile de vehicule verificate la Alfa Motors sunt camioanele. Acestea sunt folosite, in general pentru transportul de marfuri in interiorul tarii sau in intreaga Europa. Camioanele reprezinta o varianta rapida de transport rutier a marfurilor si tocmai de aceea sunt intens utilizate in acest scop. In functie de particularitatile lor, camioanele pot suporta o anumita incarcatura, viteza sau chiar si un anumit tip de drum. Date fiind aceste conditii, vehiculele mari de tipul camioanelor sunt cele mai expuse defectiunilor. Din acest motiv trebuie intervenit asupra lor cu verificari si reparatii de fiecare data cand este necesar sau chiar si preventiv.

Periodicitatea inspectiei tehnice periodice a autovehiculelor este stabilita in functie de scopul in care acestea sunt utilizate. In ceea ce priveste camioanele, inspectia se va realiza in fiecare an.

ITP pentru camioane in sector 6 | ITP in sector 6 | alfaitp.ro

ITP pentru camioane in sector 6

Ca si in cazul masinilor mici, camioanele vor trece prin aceeasi serie de verificari, adica identificarea autovehiculului dupa seria de caroserie si motor, verificarea aspectului general si a franelor. Se vor mai verifica noxele, farurile si instalatia electrica si jocurile care ar putea aparea in urma uzurii. Un operator va introduce toate datele obtinute intr-un program, va completa anexele solicitate, dupa care vor fi eliberate documentele autovehiculului. La momentul actual, toate statiile ITP din tara au obligatia de a filma intreaga operatiune de verificare a masinii, filmul fiind salvat si atasat automat dosarului masinii.

Daca sunteti in cautarea unui ITP pentru camioane in sector 6, nu amanati o programare la Alfa Motors. Aici veti gasi o echipa competenta care va rezolva rapid orice procedura pentru care este autorizata. Accesati https://alfaitp.ro/ si programati masina la ITP pentru a scurta timpul de asteptare!