Inspectia initiala a masinilor de inchiriat

Din punct de vedere statistic, intervalul de varsta al oamenilor care folosesc masini inchiriate este cuprins intre 25 si 35 de ani. Avand in vedere faptul ca intre cele doua varste oamenii au cele mai multe activitati din viata lor, nu este un lucru neobisnuit. Cu toate acestea, iata cateva lucruri de care sa va asigurati inainte de a alege si inchiria o masina.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti cand inchiriati o masina este sa o inspectati si sa constatati starea in care se afla. Puteti face asta prin fotografiere din toate unghiurile sau completand un formular. Acordati atentie tuturor zgarieturilor si petelor, astfel incat sa puteti dovedi ca nu sunteti vinovat pentru producerea lor.

Intotdeauna verificati anvelopele, inclusiv pe cele de rezerva. Cu siguranta nu doriti sa va treziti cu anvelope prea uzate, asa ca verificarea lor initiala este esentiala. Daca starea lor nu este prea buna, puteti solicita schimbare lor, insa este foarte important sa nu porniti la drum cu anvelope ce prezinta semne de uzura extrema.

Asigurati-va ca toate echipamentele electronice ale masinii pe care doriti sa o inchiriati sunt intr-o stare perfecta de functionare. Porniti farurile, verificati semnalizarile, lampile de frana si tot ce mai e intens folosit. Nu uitati de aerul conditionat si de sistemul de incalzire. Orice neregula gasiti, raportati-o!

N-ar strica si o privire sub capota! Aici verificati nivelurile fluidelor importante, precum uleiul, apa sau solutia de curatare a parbrizului. La fel de importanta este ca bateria sa functioneze optim, atat in sezonul cald cat si in cel rece.

In ultimul rand, verificati tapiteria, torpedoul, volanul si tot ce tine de interiorul masinii. Aici puteti gasi nereguli precum murdarie, arsuri sau altele, insa acestea nu afecteaza in niciun fel functionalitatea masinii. Cu toate acestea, este important sa le constatati pentru a nu fi supus unor taxe suplimentare la returnarea masinii.

Cele mai bune masini de inchiriat din Bucuresti la preturi record | inchirieri-masini.ro

masini de inchiriat din Bucuresti

La WLC rent a car Bucuresti, inspectia masinii o veti face impreuna cu un agent al companiei, insa e important sa stiti unde anume sa va uitati si ce sa semnalati. Daca aveti nevoie de o masina, accesati https://inchirieri-auto.ro/ si vizualizati flota de masini, alegeti-o pe cea dorita, rezervati si cand ajungeti la sediu, inspectati-o atent. La WLC veti gasi cele mai bune masini de inchiriat din Bucuresti, insa, cu toate acestea, nu ar trebui sa treceti peste inspectia initiala!