fbpx

INSOFT este desemnata din nou Campioana Nationala in cadrul competitiei European Business Awards 2016 2017

Pentru a patra oara, in ultimii cinci ani, INSOFT Development & Consulting a fost desemnata Campioana Nationala in cadrul competitiei European Business Awards (EBA), sponsorizate de RSM International. INSOFT Development & Consulting a intrat in elita Campioanelor Nationale participand la categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifra de afaceri intre 26-150 milioane euro”.

INSOFT a fost selectata de un juriu independent, dupa o prima etapa de jurizare. Compania a fost evaluata pe baza valorilor promovate de EBA –inovatie, etica si succes si va parcurge in continuare cea de-a doua etapa a competitiei, care include si votul publicului.

„Suntem onorati ca INSOFT a fost din nou inclusa in elita companiilor de succes din Europa. Recunoasterea obtinuta la cea mai importanta competitie de business din Europa se datoreaza performantelor constante pe care le-am inregistrat in ultimii ani. Participarea la European Business Awards inseamna oportunitatea de a beneficia de o evaluare independenta a activitatii noastre si de a concura, de la egal la egal, cu cele mai importante companii din Europa”, a declarat Cristian Aciubotaritei –Director General, INSOFT Development & Consulting.

EBA reprezinta cea mai importanta competitie adresata domeniului antreprenorial si celebreaza excelenta si bunele practici din mediul de afaceri european. Competitia este sustinuta de lideri de afaceri, academicieni precum si de reprezentanti media si de politicieni din toata Europa. In urma unui proces riguros de selectie, 636 de companii europene au fost desemnate Campioane Nationale, trecand mai departe in urmatoarea etapa a competitiei.

La categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifra de afaceri intre 26-150 milioane euro” sunt recompensate companiile care demonstreaza o crestere sustenabila, rezultate financiare exceptionale, leadership si implementarea de strategii bazate pe inovare.

„Felicitari pentru compania INSOFT, care a fost selectata sa isi reprezinte tara, in calitate de Campioana Nationala. Sunt un pilon important al comunitatii de afaceri europene si au demonstrat ca respecta principiile pe care noi le promovam –inovatie, etica si succes”, Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

In cea de-a doua etapa, juriul independent, format din lideri de afaceri din Europa, academicieni si antreprenori, va vizualiza clipurile video ale Campionilor Nationali si va acorda distinctia „Ruban d’Honneur”. Castigatorii vor merge automat in marea finala care se va organiza in 2017.

Despre European Business Awards

Competitia independenta este deschisa organizatiilor de orice dimensiune, care pot proveni din orice industrie. European Business Awards este o competitie internationala de anvergura care identifica si promoveaza cele mai dinamice si mai performante afaceri bazate pe succes, inovatie si etica.
Programul European Business Awards are cateva obiective principale pe care le promoveaza in cadrul comunitatii de afaceri europene, printre care:
• Ofera exemple la care comunitate de afaceri sa aspire;
• Celebreaza si sustine atat succesul individual cat si pe cel al organizatiei;
• Serveste ca platforma activa pentru dezbatere.
Sustinuti de sponsorul principal RSM International, premiile EBA au fost infiintate pentru a recunoaste si pentru a recompensa excelenta si inovatia in cadrul comunitatii europene de afaceri.