INSOFT Development amp; Consulting concureaza pentru titlul de Campion National in cadrul European Business Awards

7 septembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Pentru editia din acest an a European Business Awards, organizatorii au introdus un element de noutate in sistemul de jurizare a companiilor inscrise: prezentarea video a acestora si un sistem de vot public disponibil online.

Compania al carei videoclip va reuni cel mai mare numar de voturi va trece automat in urmatoarea etapa de jurizare si va primi totodata si titlul de Campion National pentru tara reprezentata.

Procesul de votare online se afla la dispozitia publicului in intervalul 6 septembrie -17 octombrie 2012.

„Timp de 40 de zile clientii si partenerii nostri ne pot acorda votul lor oferindu-ne astfel posibilitatea de a accede in urmatoarea etapa a competitiei. Ne-a facut placere oportunitatea de a realiza videoclipul de prezentare a companiei noastre si de a expune strategiile de business pe care le aplicam cu succes avand in vedere climatul economic actual. Sustinatorii nostri ne pot vota la acest link de pe pagina competitiei http://www.businessawardseurope.com/entries/detail/romania/4663” a declarat Cristian Aciubotaritei, Director General INSOFT Development & Consulting.

Sesiunea de voturi adresata publicului va fi completata de analiza unui juriu de experti care va analiza filmele de prezentare ale companiilor participante si va acorda titlul de Campion National unuia dintre cei sase finalisti reprezentanti ai Romaniei, numele acestuia urmand a fi anuntat in luna noiembrie 2012.

„Noul proces de vot pe care l-am introdus incepand cu acest an ofera companiilor participante posibilitatea de a interactiona cu sustinatorii lor din tarile pe care le reprezinta si in acelasi timp le da acestora oportunitatea de a-si promova in Europa realizarile si proiectele. Aceste videoclipuri ilustreaza performantele unora dintre cele mai de succes companii din Europa si avem speranta ca publicul le va recunoaste aceste merite prin intermediul voturilor acordate” a declarat Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

Urmatoarea etapa a competitiei se va desfasura in perioada noiembrie 2012-ianuarie 2013 si va presupune evaluarea Campionilor Nationali de catre un al treilea juriu format din persoane reprezentand mediul de afaceri la nivel european, academicieni si antreprenori care vor acorda mult dorita distinctie Ruban d’Honneur reprezentantilor a top 110 organizatii. Selectia se va incheia cu gala festiva in cadrul careia vor fi decernate premiile si care urmeaza sa fie organizata in luna aprilie, 2013.

Mai multe informatii sunt disponibile pe:
www.businessawardseurope.com.

Despre sistemul de vot
Publicul isi poate sustine compania favorita prin intermediul votului online deschis in perioada 6 septembrie -17 octombrie 2012, la link-ul www.businessawardseurope.com.

Informatiile privind modalitatea de votare sunt disponibile pe prima pagina a site-ului. Primul pas este alegerea unei tari, ulterior vizitatorii putand avea acces la videoclipurile companiilor participante din tara respectiva. Fiecare astfel de videoclip are asociat un buton de vot, iar sustinatorii pot acorda votul lor unei singure companii dintr-o anumita tara. Nu exista posibilitatea unui vot multiplu. Pentru a vota nu este nevoie ca sustinatorii sa se inregistreze pe site iar rezultatele nu vor fi dezvaluite decat la final astfel incat votul sa nu fie influentat de statistici preliminare.

Despre European Business Awards

European Business Awards este cel mai important eveniment dedicat recunoasterii si premierii excelentei celor mai bune practici si inovatiei din cadrul companiilor prezente pe piata Uniunii Europene. Evenimentul este aliniat la obiectivele Uniunii Europene si ale grupurilor de afaceri reprezentative la nivel european.

Aflat deja la cea de-a sasea editie, European Business Awards (EBA) a dobandit intr-un timp foarte scurt reputatia de cel mai notabil eveniment adresat mediului de afaceri european si este recunoscut drept platforma premium in intregul continent.

Cele trei obiective principale ale European Business Awards sunt:
 Crearea si oferirea de exemple in mediul de afaceri;
 Promovarea si evidentierea succesului persoanelor si companiilor care activeaza in cadrul lor;
 Crearea unor studii de caz si generarea de continut pentru modele de bune practici.

European Business Awards este un eveniment sustinut de organizatii precum RSM International, Infosys, Milicom International Cellular S.A. si UK Trade & Investment (UKTI).

Prin intermediul EBA se doreste a fi descoperite si promovate exemple la nivel individual si organizatii care au obtinut rezultate remarcabile care le califica drept companii de top, lideri ai mediului de afaceri si antreprenorial din intreaga Europa.

Nivelul inalt de interes si sustinere, precum si numarul mare de companii inscrise este generat de calitatea si rigurozitatea procesului de selectie pe care European Business Awards l-a promovat in fiecare editie. Astfel, a fost creata si o acoperire media semnificativa, numai anul trecut fiind inregistrate aproximativ 4,000 de mentiuni si articole in print, TV, mediul online si social media, al caror echivalent s-ar traduce intr-o valoare de peste trei milioane de euro. In promovarea evenimentului au fost implicate printre altele si CNN, Wall Street Journal, Financial Times, ABC, Financial Mail on Sunday si Rcezspospolita, iar mesajul diseminat a avut o acoperire de peste 50 de milioane de persoane din mediul de afaceri.

In anul 2011, valoarea totala a cifrelor de afaceri pentru toate companiile participante a fost de peste 1.000 de miliarde de euro, acestea avand un numar total de 2,7 milioane de persoane angajate.

Despre INSOFT Development & Consulting

INSOFT Development & Consulting este prezenta pe piata de IT&C din Romania din anul 2008. Portofoliul de produse INSOFT cuprinde o gama larga de solutii informatice adresate domeniului educational (www.learnin.ro), sanatatii si mediului de afaceri, compania fiind totodata unul dintre principalii integratori de sisteme informatice complexe. INSOFT Development & Consulting dezvolta solutii IT complete: learnIN – platforma de eLearning si continut educational digital, portaluri la cheie, INSOFT CRM, aplicatii informatice personalizate. Certificarile de calitate obtinute, confirma respectarea urmatoarelor standarde: ISO 20000-1:2005, SR EN ISO 9001:2008, SR ISO 27001:2006, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008.
Mai multe informatii sunt disponibile la: www.insoft-dc.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram