fbpx

Inlocuieste si tu neoanele zgomotoase cu niste tuburi led moderne

Magazinul Led-Zone ne oferă tuturor celor care dorim să avem parte de un sistem de iluminare modern și eficient tub cu leduri la un preț imbatabil, pentru ca înlocuirea vechilor neone să fie cât mai facilă. Atunci când vă doriți și voi, pentru căminul vostru elegant și modern, iluminare economică, alegeți un tub cu leduri și bucurați-vă de toate avantajele pe care vi le oferă.

Beneficiile pe care ți le aduce tubul cu led

Există numeroase avantaje pe care tubul cu leduri le are și care te vor face să alegeți această metodă de iluminare fără a sta prea mult pe gânduri. Primul și cel mai important beneficiu de care te vei bucura este economia la factura de curent electric.

Un tub cu led poate consuma cu peste 50% mai puțină energie electrică decât toate celelalte vechi neoane. De asemenea, nu veți mai avea grija înlocuirii lor la puțin timp, fiindcă un tub led este durabil în timp și rezistă la extrem de multe cicluri de aprindere-stingere.

Vă mai amintiți de cât timp aveau nevoie neoanele pentru a ajunge la un nivel optim de luminare? Ei bine, uitați de această grijă fiindcă tubul cu leduri nu are nevoie de o perioadă de încălzire a filamentului, ci se va aprinde instantaneu și va furniza maximul de lumină în căteva secunde. Tuburile led nu atrag insectele, nu emit căldură, nu dăunează vederii și nu conțin mercur.
Nu mai stă pe gânduri și optează pentru un iluminat ieftin, eficient și durabil, doar cu tubul cu led din magazinul Led-Zone!