Inlocuieste becurile clasice cu unele led

Becurile clasice sunt din ce in ce mai rar pe piata, consumatorii prefera becurile led pentru ca au o lumina calda, foarte apropiata de cea naturala, consuma foarte putin si reprezinta o investitie buna pe termen lung, nefiind nevoie sa schimbati becurile in fiecare luna. Becurile led sunt preferate atat in locuintele oamenilor cat si in cladirile de birou pentru ca nu obosesc ochii si nu au un efect nociv asupra sanatatii, nu emit raze infrarosii sau ultraviolete. Alegeti intotdeauna becurile led Philips de la Euro Vial Lighting pentru un pret corect, o calitate ireprosabila, garantie, dar si pentru cea mai moderna forma de iluminat.

Cand se simte economia de curent electric? Este foarte important sa intelegeti faptul ca nu se va simti acest lucru la prima factura de curent electric, investitia se amortizeaza in aproximativ 4 ani, dar pentru ca un bec led are durata de viata de pana la 10 ani, in urmatorii 6 te vei putea bucura de o economie vizibila si considerabila. Becurile led 25w sunt potrivite pentru un living, un hol sau un spatiu de joaca, iar cel mai important lucru este ca putem controla intensitatea.

Un bec led 60w poate sa emita 3 culori de baza: alb cald, alb natural si alb rece. Albul cald este o temperatura potrivita pentru camerele de relaxare deoarece nu oboseste vederea, albul natural este o lumina foarte apropiata de cea naturala, recomandata pentru bucatarie si baie, iar albul rece este o lumina puternica recomandata mai degraba pentru exterior.