Ingrijirea parului in vacanta

Indiferent daca sunteti pasionata de calatorii sau doar planificati o evadare rapida, sezonul de vara este intotdeauna potrivit pentru noi aventuri. De la incheierea situatiei la serviciu inainte de concediu, cumparaturi, bagaje si rezervari, activitatea de intretinere a parului si a pielii poate ajunge pe ultimul loc in ceea ce priveste prioritatile.

Intrucat unele produse de ingrijire sunt aproape imposibil de luat in calatorie din cauza dimensiunilor si greutatii lor, doamnele nu pot tine pasul cu rutina de ingrijire decat daca isi iau in bagaj mostre cu ceea ce folosesc. In vacanta toata lumea vrea sa arate cat mai bine, iar cateva sfaturi in acest sens venite din partea specialistilor Joya Salon, coafor 1 Mai, sunt binevenite mai ales in aceasta perioada!

Fiecare destinatie de vacanta are un climat diferit, iar parul fiecarei persoane reactioneaza in functie de aceasta. Este imprevizibil modul in care se va comporta parul dumneavoastra atunci cand ia contact cu un mediu nou, totul fiind in functie de textura, culoare, grosime. Indiferent daca parul este uscat sau gras, sunt sanse sa se comporte diferit, motiv pentru care este important sa aveti un produs pe care sa-l folositi in orice situatie. Dupa o zi de lunga confruntare cu tot felul de agresori din mediu, parul are nevoie de revitalizare. Alegeti produse de ingrijre in functie de tipul de par si sigur veti avea rezultate multumitoare!

Expunerea zilnica razelor sorelui pot dauna parului, lasandu-l subtire si deteriorat, ba chiar si decolorat. Cel mai bun mod de a preveni acest lucru este de a purta o palarie pentru protejarea impotriva razelor UV. Exista masti de protectie care odata aplicate contribuie la pastrarea culorii, intarind si imbunatatind sanatatea si structura parului.

Indreptare cu keratina | coafor 1 Mai | joyasalon.ro

indreptare cu keratina

Desigur, daca ati apelat la indreptare cu keratina, extensii de par sau alte proceduri menite sa ofere un par de vis, respectati indicatiile specialistului cu care ati lucrat! Acesta poate recomanda produse sau trucuri menite sa ofere rezistenta tratamentului aplicat, iar pentru rezultate bune, urmati-i sfaturile. Daca doriti sa intrati in legatura cu un specialist in frumusetea parului, nu trebuie decat sa accesati http://joyasalon.ro/ si sa faceti o programare!