Ingrijirea corecta a extensiilor de gene

epilare totala la salon

Femeilor le place sa adauge stralucire aspectului lor zilnic iar a avea genele intotdeauna ingrijite poate aduce imaginea dorita. Exista multe metode de infrumusetare a ochilor, insa cum viata actuala este agitata, toate femeile preocupate de frumusete cauta o solutie permanenta in acest sens, iar extensiile de gene sunt o idee buna.

Inainte de a recurge la aplicare de gene 3D in Bucuresti, fiecare femeie ar trebui sa stie cateva informatii de baza. In medie, extensiile dureaza intre 4-6 saptamani, dar la fiecare 2-3 saptamani este nevoie de un tratament de intretinere pentru un aspect proaspat si unic. De asemenea, la fiecare 2-3 luni ochiul si genele naturale au nevoie de odihna, interval de timp care le permite sa respire sau sa se refaca.

Prima intalnire cu tehnicianul de gene dureaza, in mod normal, 2 ore. In tot acest timp, clienta ramane in pozitia culcat, cu ochii inchisi, in timp ce profesionistul lucreaza intens pentru a produce magia. Deci, daca obisnuiti sa dormiti la pranz, faceti programarea in asa fel incat sa prindeti somnul la salon, deoarece este cel mai bun mod de a ucide doi iepuri dintr-o lovitura.

Contrar credintei populare, extensiile de gene nu vor afecta genele naturale. Cu aplicare corecta si o ingrijire adecvata, genele naturale nu se vor rupe, ci vor ramane neafectate. Cand vine momentul eliminarii extensiilor, urmati pasii trasati de tehnician sau mergeti la salon pentru indepartarea lor. Daca asteptati sa le pierdeti in mod natural, acestea vor cadea odata cu genele care cad in mod natural.

Pentru a va mentine extensiile cat mai mult timp posibil, trebuie sa investiti timp si efort in ingrijirea lor. Imediat dupa aplicare, evitati contactul apei cu ochii pentru cel putin 24 de ore. De asemenea, este recomandat sa evitati curatarea cu abur, machiajul si, mai ales, rimelul. Practic, orice activitate care poate provoca transpiratie si umezeala la nivelul genelor, poate slabi efectul adezivului.

Gene 3D in Bucuresti | epilare totala la salon | freestylebeauty.ro

gene 3D in Bucuresti

Cel mai indicat ar fi sa folositi produse care nu au in compozitie ulei, in special in jurul zonei oculare. Daca nu este necesar, evitati aplicarea eyeliner-ului si acordati atentie sporita indepartarii machiajului.

Toate aceste informatii va vor fi oferite de specialisti in momentul si dupa aplicarea profesionala in salon. Recomandat este sa urmati toate sfaturile pentru ca numai asa va asigurati ca genele vor rezista un timp indelungat.

Pentru tratament de par cu botox, coafor, manichiura, masaj, epilare totala la salon si alte servicii, accesati http://freestylebeauty.ro/ si faceti o programare!