Ingrijirea bebelusului cu produse bio un sfat pentru orice mamica

Stim ca produsele bio devin tot mai cautate pe piata de cosmetice, insa ele sunt din ce in ce mai folosite chiar si de mamici in ingrijirea bebelusilor lor. Aceste produse aduc ceva aparte: reintoarecerea la natura. Si cum natura stie intotdeauna ce e mai bun pentru noi, poti sa ai incredere in produsele de acest gen, citeste mai jos de ce.

Asadar, daca esti o mamica grijulie si esti tentata sa incerci o gama de produse bio pentru copii –vezi aici o gama completa sa ingrijire pentru cei mici . In randurile de mai jos gasesti cateva caracteristici ale acestor produse bio, ca sa intelegi de ce le apreciez eu atat de mult:

– majoritatea NU au parfum; eu consider lucrul acesta foarte important. Parfumul din produsele cosmetice inseamna adaos de substante chimice. Nu vrei sa pui asa ceva pe pielea sensibila a micutului tau – il predispui la iritatii si alergii.
– produsele mentionate sunt majoritatea create din galbenele, plante renumite pentru efectul calmant si hidratant, plante de care bunicile si strabunicile noastre se foloseau mereu pentru ingrijirea noastra.
– produsele bio pentru igiena orala a copiilor sunt realizate doar din ingrediente naturale, ceea ce inseamna ca pot fi si inghitite. Stim cu totii ca la inceput copiii nu reusesc sa scuipe toata pasta de dinti afara, asa ca un astfel de produs ar ajuta mult.
– produsele bio pentru copii de la Weleda (marca disponibila pe Bioki.ro) sunt in armonie cu omul si cu natura – acesta este chiar motto-ul dupa care se ghideaza in realizarea produselor lor.

Asadar ele nu contin nicio substanta daunatoare pentru corp, cum ar fi: aditivi si parfumuri sintetice, coloranti, agenti de conservare sintetici etc.

Merita sa vedeti diferenta pe care o fac produsele bio in ingrijirea corpului unui bebelus. Va asigur ca nu veti reveni la vechile solutii mai putin naturale, disponibile in orice magazin.