Ingrijirea anvelopelor pentru extinderea duratei de viata

Un set de anvelope noi montate pe masina isi face imediat simtita prezenta. Autoturismul accelereaza mai usor, se aseaza mai confortabil pe asfalt, consumul de combustibil scade si distanta de franare se reduce, comparativ cu anvelopele uzate.

In medie, un detinator auto inlocuieste anvelopele o data la trei ani, din cauza uzurii. Totusi, durata de viata a cauciucurilor masinii tale poate fi extinsa, prin ingrijirea si depozitarea corespunzatoare a acestora.

Fiind in contact cu asfaltul, cauciucurile nu pot fi tinute cu adevarat curate; praful isi va gasi intotdeauna loc in profilul cauciucului. Desi praful nu prezinta un pericol prea mare pentru rotile masinii, drumurile sunt de multe ori camin pentru substante corozive precum uleiuri, combustibili sau chiar acizi. Spre deosebire de praf, acestea pot reduce dramatic viata anvelopelor masinii daca nu sunt inlaturate rapid. Solutia o reprezinta inspectarea si curatarea anvelopelor cel putin o data pe saptamana, fie la o spalatorie, fie acasa. Orice detergent anticoroziv va face o treaba minunata in inlaturarea acestor pericole.

Nu in ultimul rand, cauciucurile trebuiesc ingrijite chiar si atunci cand nu sunt utilizate.

La schimbarea sezoanelor, depozitarea cauciucurilor inlocuite trebuie facuta in conditii de umiditate si temperatura optime. Pentru cei ce locuiesc la bloc, spatiul necesar depozitarii este greu de obtinut, cu atat mai putin intrunirea conditiilor corecte de depozitare.

Hotel de Anvelpe – ARA GRUP

De aceea, se poate contracta un hotel de anvelope – pentru o taxa modica lunara, firma va asigura depozitarea in conditii excelente a anvelopelor, fiind pregatite pentru un nou sezon. In cazul in care cauti un set nou de cauciucuri pentru masina ta, Anvelope ARA Grup ofera preturi corecte pentru toate dimensiunile de cauciucuri intre 12 si 23 de inchi. Prin intermediul site-ului se pot achizitiona atat anvelope pentru autoturisme cat si pentru autocamioane, livrarea fiind oferita gratuit, prin curier, pe teritoriul Romaniei.