Ingredientele unei nunti perfecte la Targul de Nunti de la Ploiesti Shopping City

Cea de-a treia editie a Targului de Nunti are loc la Ploiesti Shopping City in perioada 21 – 23 martie si reuneste cele mai importante agentii full-service organizatoare de nunti, dar si profesionisti audio-video si reprezentanti ai salilor de evenimente. Timp de trei zile, expozantii vor intampina vizitatorii centrului comercial cu pachete promotionale pentru organizarea nuntii perfecte, plecand de la buchetul miresei si pana la cartea de oaspeti.
Cei ce vin in weekend la cea de-a treia editie a Targului de Nunti vor gasi o gama variata de oferte complete pentru organizarea petrecerii ideale, putand alege de la felul in care arata buchetul miresei si aranjamentele florale pana la tipul marturiilor si al materialul in care sunt imbracate scaunele. In plus, vizitatoarele Ploiesti Shopping City vor putea admira si modele de rochii de mireasa create dupa cele mai noi trenduri in moda. Nu vor lipsi din oferta expozantilor nici dulciurile foarte apreciate printre invitati, precum fantana de ciocolata sau candy bar-urile.
Cuplurile care isi doresc sa se casatoreasca vor gasi la Targul de Nunti de la Ploiesti Shopping City si oferte de servicii audio-video, precum cele de realizare a filmului nuntii sau cele de sonorizare. Lista ingredientelor unei nunti perfecte este completata de prezenta fotografilor profesionisti.
Targul de Nunti poate fi vizitat zilnic incepand de vineri, 21 martie şi pana duminica, 23 martie, in cadrul Ploiesti Shopping City, in zona scarilor rulante, intre orele 10:00 – 22:00.