Informatii de stiut inainte de a incepe tratamentul de fotoregenerare faciala cu laser

fotoregenerare laser

Regenerarea pielii cu laser este o modalitate dovedita care ajuta la reducerea ridurilor, a petelor, a cicatricilor si a acneelor. Laserele pot avea atat de multe beneficii pentru piele, iar metodele de aplicare variaza foarte mult in ceea ce priveste modul in care acestea actioneaza pe piele. Din aceste motive este necesar ca toate femeile care se gandesc la un asemenea tratament, sa stie cateva informatii pretioase!

Sezoanele reci sunt cele mai recomandate pentru aplicarea tratamentelor faciale cu laser. Deoarece pielea tratata in asemenea mod este hipersensibila la expunerea la soare timp de pana la un an, multi cosmeticieni recomanda aplicarea acestui tratament in timpul lunilor de toamna sau iarna, cand zilele sunt mai scurte, iar mare parte din timp este petrecut in interior. Indiferent de perioada in care vi se aplica procedura, este indicat sa acoperiti pielea cu un strat de crema de protectie solara.

La o cautare rapida a informatiilor despre tratamentul cu laser, veti gasi diverse pareri cu privire la ceea ce veti simti in timpul procedurii. Pentru unele femei ar putea fi o experienta inconfortabila si vor simti un fel de mancarimi la nivelul pielii, iar altele nu vor simti nimic. Totul depinde de sensibilitatea fiecarui client. Asadar, nu va speriati de povestile dureroase, dar nici nu va asteptati sa nu simtiti nimic. Fiti deschisa la senzatii noi si, mai mult, comunicati cosmeticianului tot ce simtiti in timpul procedurii.

In timp ce in unele cazuri ar putea fi de ajuns un singur tratament, in altele s-ar putea sa fie necesare mai multe pentru a ajunge la rezultate satisfacatoare. Odata ce seria de tratamente recomandate este completa, rezultatele sunt de lunga durata, deci merita investit tot timpul, rabdarea si finantele!

Este important sa stiti ca anumite medicamente sau conditii medicale afecteaza modul in care pielea reactioneaza la tratamentul cu laser. Intotdeauna este bine sa oferiti cosmeticianului toate informatiile despre istoricul medical si despre ce medicamente sau suplimente folositi.

La salonul Free Style Beauty puteti opta pentru fotoregenerare cu laser, dar si pentru alte tratamente faciale cu rezultate uimitoare.

Intrucat Free Style Beauty este un salon in care puteti solicita diverse servicii, nu uitati sa accesati http://freestylebeauty.ro/ pentru a le vizualiza pe cele disponibile: de la masaj de slabire, la machiaj profesional, manichiura si coafor, toate sunt de calitate si la preturi corecte!