Informarea este elementul cheie la un interviu

28 august 2017
Autor:
WEBDESK

Interviu este un pas elementar in gasirea unui job, imediat dupa aplicare, un recruiter analizeaza experienta si determinarea fiecarui posibil angajat, astfel incat sa poata lua decizia cu privire la programarea unei intalnirii in scopul de a se cunoaste. Domeniile de munca sunt diferite, asa ca fiecare dintre noi cauta sa se angajeze in functie de studiile absolvite si experienta pe care o are.

Mai multe criterii ne determina sa cautam un anumit loc de munca, printre care nevoia de a ne dezvolta atat pe plan profesional, cat si pe plan perosnal, situatia finaciara cat mai stabil, astfel incat sa nu existe o situatie de stres continua, dar si faptul ca in urma finalizarii studiilor, un job este cel care asigura nivelul de trai al fiecaruia, mai ales daca nu exista alte forme de castiguri.

Lipsa de informare cu privire la jobul pentru care am aplicat consitutie de fapt un dezinteres, moment in care posibilul angajator realizeaza faptul ca aplicarea a fost fara importanta, ducand la scaderea increderii in potentialul candidat. De aceea, este recomandat in momentul in care aplicam la posturile deschise, sa cautam cat mai multe informatii despre ce presupune acea activitate, care sunt resposabilitatile si posibilitatile de angajare si dezvoltare. In videochat cele mai multe informatii se gasesc pe un forum de videochat, astfel ca fiecare aplicanta poate cauta informatii si pareri despre studioul la care urmeaza sa aplice.

Avand in vedere disponibilitatea internetului si a numeroaselor cai prin care ne putem pregati pentru un interviu, este bine ca in cadrul intalnirii stabilite sa detinem cat mai multe informatii despre domeniu respectiv, companie si experienta acestora. Momentul in care ne dorim sa ne angajam la un anumit job, determinarea si hotararea au o importanta mai mare in comparatie cu experienta.

Desi multi tineri se feresc de aplicarea la un post disponibil pe motiv ca nu au suficienta experienta, piata muncii a devenit destul de mare, astfel incat multe firme sunt in cautare de formarea acestora in anumite domenii, insa fiecare dintre noi trebuie sa faca alegerea in functie de dorinte, astfel incat un bun punct de plecare in cariera sa fie constituit de primul job.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram