Infomedia Pro va aduce la cunoştinţa lansarea concursului PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzata saptamânal duminica de la ora

Bucureşti, 02 Martie 2014 – Infomedia Pro lansează concursul educaţional PitiClic pentru şcolarii de 6-11 ani în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată duminica de la ora 10:10 la TVR2, săptămânal.
Acest concurs este o nouă activitate din seria de activităţi realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.
Emisiunea “În curtea bunicilor” îi aduce pe copii într-un spaţiu foarte drag lor, plin de căldură şi dragoste, în care ei pot să trăiască din plin bucuria copilăriei, a cunoaşterii şi a jocului. Alături de îndrăgitele personajele ale emisiunii – Bunica (Alexandrina Halic) si Bunicul (Cristian Mitescu), copiii se vor simţi minunat şi vor învăţa multe lucruri noi, săptămână de săptămână. În fiecare ediţie, în curtea bunicilor va poposi un personaj dintr-o poveste îndrăgită de copii.
Activităţi variate, de la colorat şi desenat la împletit şi îngrijit plante şi animale, îi aşteaptă pe copii pentru a-i ajuta să înveţe cât mai multe lucruri noi. Copiii cântă, se joacă şi dansează, este timpul şi spaţiul în care se simt bine în fiecare duminică dimineaţă.
Noul concurs din cadrul emisiunii, concursul PitiClic, se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe sunt diferite de la o ediţie la alta, în concordanţă cu tema emisiunii şi cu vârsta copiilor, dar au un numitor comun: bucuria copiilor de a se juca pe calculator, pe tablete sau pe Covoraşul PitiClic, de a învăţa noi lucruri şi de a se distra în acelaţi timp.

“Prin acest concurs oferim copiilor posibilitatea să guste plăcerea de a se juca educativ şi de a concura în acelaşi timp unii cu alţii! Ne bucură să îi vedem ţopăind de bucuria reuşitei, rezolvând exerciţii de metematică, română, arte plastice, prin utilizarea acestor medii moderne de lucru, calculatorul şi tableta, fără să simtă nici o greutate, ci doar amuzându-se.” a declarat Valeriu Giurgiulescu – Director General Infomedia Pro.