fbpx

infoLOCAL Cluj Napoca un oraș într o revista

infoLOCAL a apărut din dorința de a oferi clujenilor informații de calitate pe care ei să se poată baza în momentul în care iau o decizie.

Câte puțin despre noi

Am început proiectul infoLOCAL în luna aprilie a anului 2010, într-o perioadă economică dficilă, cu dorința de a veni în sprijinul clujenilor.

Cu fiecare lună în care am editat, tipărit și distribuit revista infoLOCAL am ajuns tot mai aproape de tine, am înțeles care sunt nevoile tale și cum putem să te ajutăm cel mai bine.

Astăzi infoLOCAL a ajuns un reper în orașul Cluj-Napoca și ne bucurăm mult pentru faptul că îți oferim lunar între coperțile revistei informații importante.

Cum te ajutăm în fiecare lună

Dorim ca lună de lună să strângem orașul Cluj-Napoca în revista infoLOCAL! Facem acest lucru adunând promoții, oferte, informații, concursuri și evenimente din domenii diverse cum ar fi sănătate și întreținere, auto, educație, dezvoltare personală, casă și familie, turism, restaurante, cumpărături, divertisment și multe altele.

Promoții – Mereu ne dorim să cumpărăm produse sau servicii performante la cele mai bune prețuri, de aceea reducerile speciale sunt la mare căutare. Noi îți aducem în fiecare lună promoții importante de care merită să profiți.

Oferte – Chiar dacă nu oferă reduceri, numeroase companii în Cluj-Napoca au pentru tine produse și servicii excelente despre care este bine să afli. Faptul că aceste oferte vin din domenii variate te ajută să cunoști mereu ce opțiuni ai în orașul tău.

Informații – Credem că dacă fiecare dintre noi ar ști mai multe despre ceea ce se întâmplă în jurul nostru, am reuși împreună să contribuim la dezvoltarea orașului Cluj-Napoca. Din articolele revistei infoLOCAL afli o mulțime de idei sau sfaturi care te vor ajuta și de care este foarte bine să ții cont.

Concursuri – Pentru că de multe ori este distractiv și interesant să participi la concursuri în care poți câștiga premii frumoase, îți oferim în fiecare săptămână ocazia de a participa la concursurile infoLOCAL pe Facebook și de a te număra printre câștigători!

Evenimente – Cluj-Napoca este un oraș deosebit de activ care știe să organizeze evenimente de neuitat pe care nu trebuie să le ratezi. Citește revista infoLOCAL în fiecare lună pentru a afla nu doar programul spectacolelor de la Teatrul Național Român și Opera Maghiară ci și despre alte evenimente importante din oraș.

Despre cupoanele de reducere

Cupoanele de reducere sunt foarte des folosite, în special în țările occidentale.

Este o metodă avantajoasă pentru că este în beneficiul ambelor părți: compania care oferă astfel de cupoane poate atrage mai multe persoane către afacerea lor, persoane care ar putea deveni clienți fideli, iar cumpărătorii se bucură de produse sau servicii de calitate la prețuri reduse și văd oferte noi despre care nu știau că există.

Te invităm să folosești cu încredere cupoanele de reducere din revista infoLOCAL! Partenerii noștri vor fi mai mult decât încântați să cunoască cititorii revistei noastre și să te premieze pentru faptul că îi vizitezi având cuponul la tine.

Îți mulțumim!

Ție, clujeanule, îți mulțumim pentru faptul că te afli printre cititorii acestei reviste.

Pentru noi, cele 18 luni ale revistei infoLOCAL de până acum au fost foarte frumoase și cu siguranță îți vom oferi și de acum înainte cele mai bune promoții, oferte, informații, concursuri și evenimente din orașul Cluj-Napoca.

Dacă vrei să te abonezi gratuit la revista infoLOCAL sau vrei să ne oferi idei pentru a deveni mai buni, nu ezita să ne contactezi prin telefon, e-mail sau Facebook.

Dacă vrei să devi partenerul nostru și să îți promovezi compania prin infoLOCAL, te așteptăm cu drag.