InfoCons lansează secțiunea SOS numere de urgență din România și Europa, în mai multe limbi (română, engleză, ucrainiană) în cadrul Aplicatiei InfoCons

4 martie 2022
Autor:
Libra WEBCORP

Aplicația GRATUITĂ InfoCons, unică la nivel mondial, oferă consumatorilor, într-un singur loc,  toate informațiile de care aceștia au nevoie. Printr-o simplă accesare a aplicației InfoCons, consumatorii, indiferent de limba pe care o vorbesc – română, engleză sau ucrainiană, au puse la dipoziție toate numere de urgență de pe teritoriul României.

Posibilitatea de a avea în mod GRATUIT și într-un singur loc toate numerele de urgență de pe teritoriul României, dar și de a apela aceste numere direct din aplicația InfoCons,  reprezintă un real ajutor pe cetățenii români sau pentru cetățenii ucrainieni care tranzitează România.

            Aplicația InfoCons adună numărele pentru Urgențe, Ambulanță, Poliție, Pompieri, Protecția Consumatorului sau Protecția Copilului constituie butonul de SOS – denumire pe care o poartă și secțiunea cu numere de urgență din cadrul aplicației- pe care orice cetățean de pe teritoriul României îl poate apăsa la nevoie.

Ușor de folosit și disponibilă în mod GRATUIT pentru orice sistem de operare – IOS, Android sau Huawei, Aplicația InfoCons facilitează accesul consumatorilor la  o informare directă, în situațiile de urgență pentru toate tarile din Europa.

Pentru IOS, click aici:

Pentru Android, click aici:

Pentru Huawei, click aici:

Dreptul la informare este un drept fundamental al cetățenilor, iar mai ales în situațiile de urgență, acest drept este unul esențial. În momentele de criză, orice minut contează și poate face diferența. Astfel, scurtarea procesului de căutare a numerelor de urgență prin colectarea acestora într-o singură aplicație înseamnă câștigarea unor minute în plus, minute care în unele situații sunt esențiale.

Referindu-ne la situația actuală, pentru un cetățean străin, găsirea numerelor de urgență corecte poate fi una dificilă. În acest sens, aplicația GRATUITĂ InfoCons, este o unealtă importantă pentru cei care intră în contact pentru prima dată cu România, nu cunosc limba și cărora le este dificil să găsească numerele utile.

            Pe lângă numerele de urgență regăsite în butonul SOS, aplicația InfoCons pune la dispoziția consumatorilor posibilitatea de a scana produsele pe care vor să le consumi, pentru a afla numărul aditivil alimentari, cantitatea de sare și de zahăr, dar și care sunt ingredientele care se regăsesc în produsele respective. Aceste informații, disponibile în română și engleză, ajută la achiziționarea produselor în cunoștință de cauză. Pe lângă toate acestea, aplicația GRATUITĂ InfoCons, aduce în atenția consumatorilor alertele pentru siguranța alimentelor, actualizate în funcție de apariția acestora.

Sorin Mierlea

„ În contextul geopolitic și situației globale de securitate, accesul direct, GRATUIT și nemijlocit la informare cu privire la soluționarea unor probleme imediate de tip acces la numere de telefon de urgență, trebuie să fie o normalitate indiferent de etnie, sex, vârsta, religie, cetățenie și în acest considerent InfoCons aduce în premieră, la nivel global, prima soluție unitară prin care cetațeanul poate avea acces direct, simplu și eficient la numere de telefon de urgență în cadrul Aplicatiei Inovative Unice la nivel global și GRATUITE InfoCons. ” (Sorin Mierlea – Președinte InfoCons)

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram