Influenta temperaturilor ridicate asupra anvelopelor

anvelope noi

Majoritatea dintre noi stiu ca anvelopele sunt una dintre cele mai importante caracteristici de siguranta ale oricarui vehicul, de aceea se doreste pastrarea lor in cea mai buna stare posibila. Cu toate acestea, ceea ce nu se stie despre uzura anvelopei si presiunea acestora ar putea fi mult mai daunator. Potrivit statisticilor, multe dintre accidente au loc datorita pneurilor neintretinute corespunzator. In prezent, se estimeaza ca 1 din 4 autoturisme ruleaza cu anvelope necorespunzatoare.

In vreme ce vara este sezonul pentru vacante, gratare si distractie in parcuri acvatice, este, de asemenea, un sezon foarte solicitant pentru anvelope. Puteti invinge reactiile caldurii asupra anvelopelor, pastrandu-le intr-o stare optima, urmand aceste sfaturi date de o echipa de profesionisti in domeniu, echipa Anvelopa Ieftina.

De la inceput, alegeti anvelopele cu grija si achizitionati intotdeauna seturi de 2 sau 4, niciodata una pentru ca uzura va fi diferita | anvelopaieftina.ro

jante din otel

Cu echilibrarea si alinierea corespunzatoare, autovehiculul va rula mai usor. Alegerea anvelopei ar trebui sa fie un proces supravegheat de specialisti care pot intelege autovehiculul in ansamblu, care stiu multe despre puterea sa, despre dimensiunea potrivita a pneurilor, despre tractiune si multe alte variabile ce trebuie luate in calcul.

Impreuna cu reparatiile de rutina, anvelopele trebuie sa fie intretinute si inspectate periodic pentru a nu se uza mai mult decat este cazul. Acestea pierd in fiecare luna in jur de 1 psi, ceea ce face ca inspectiile de rutina sa fie imperative pentru siguranta tuturor. Daca nu aveti informati despre presiunea optima a aerului din roti, consultati ghidul producatorului care se afla in cartea masinii sau inscriptionat pe un autocolant lipit pe portiera soferului.

Pentru a preveni uzura generala, anvelopele ar trebui rotite la fiecare 10000 de kilometri, fapt care le-ar asigura longevitatea. Daca anvelopele prezinta o uzura neuniforma, consultati niste specialisti de incredere care pot verifica daca este vorba despre o atasare necorespunzatoare a caucucului pe janta sau alte dezechilibre mecanice.

Pregatiti-va de vara si de vacanta cu jante din otel sau aliaj si cu anvelope noi sau second hand, achizitionate de la depozitul de cauciucuri din Bucuresti, Anvelopa Iefitna. Accesati https://anvelopaieftina.ro/ pentru a avea parte de mai multe infomatii!