Influenta pretului asupra imaginii firmelor de curierat

Concurenta acerba de pe piata serviciilor de curierat, a determinat pe fiecare jucator din acest domeniu, sa aduca beneficii specifice, unele firme imbunatatindu-si serviciile, altele relatiile cu clientii sau pretul. Firma noastra a luat in calcul toti acesti trei factori, pentru a va oferi dumneavoastra servicii performante la cele mai bune preturi.

Desi pretul reprezinta o buna masura a calitatii serviciilor, de multe ori acesta poate fi intentionat marit. Nu de putine ori se intampla ca multe persoane sa perceapa calitatea anumitor servicii sau produse, direct proportionala cu preturile aferente. Pentru manageri acest aspect a adus noi oportunitati de profit, prin cresterea exagerata a preturilor si prin oferirea unor servicii care nu se diferentiaza cu nimic de restul concurentei. Firma Star Curier se bazeaza pe o politica a pretului corect, fara a exista discrepante intre calitatea oferita si pretul practicat.

Star Curier doreste sa ofere servicii competitive care sa fie accesibile oricarui client, indiferent de puterea sa economica. De aceea, adoptarea unui plan flexibil de servicii de curierat ne ajuta sa oferim fiecarui client o solutie eficienta care sa se plieze cu exactitate pe nevoile specifice pe care le are. Din gama variata de firme curierat rapid, noi ne distingem prin servicii flexibile, performante si accesibile. Serviciile noastre de curierat rapid respecta cele mai inalte standarde.
Pentru curierat rapid Bucuresti realizat la un nivel superior, nu ezitati sa ne contactati: suntem la dispozitia dumneavoastra 24/24 si 7/7 pe e-mail la adresa contact@starcurier.ro sau accesant site-ul www.startransportcurier.ro

Puteti sa ne contactati de luni pana vineri intre 8.30 si 18.00 si sambata de la 9.00 la 13.00, la numerele de telefon: