Industria videochat se reuneste in aceasta vara Live Studio ne ofera detalii din culisele premiilor Aw Awards

Soare, caldura, apa, multa distractie – toate acestea se combina intr-un mod excelent cu zona de business, iar cand vorbim despre acest aspect, videochatul este de departe unul dintre cele mai performante si populare domenii.

Cu alte cuvinte, in perioada 5-8 iunie va avea loc la Mamaia unul dintre cele mai apreciate summit-uri din industria de videochat, mai exact AW-Summit, eveniment ce va reuni pentru cateva zile pline cele mai importante nume din domeniu.

AW-Summit reuseste sa devina deja un eveniment de traditie, fiind organizat an de an incepand cu 2014, cu un numar mai mare de participanti de la o editie la alta, devenind in felul acesta una dintre cele mai importante intalniri a industriei videochat din Europa de Est.

Participanta an de an si chiar nominalizata la categorii precum Studioul Anului 2017, respectiv Studioul Inovator al Anului 2017, Live Studio ofera si un sprijin in desfasurarea acestor evenimente, fiind sponsor totodata.

Din acest motiv, ne-am permis sa aflam mai multe detalii din culisele acestui eveniment, sa intelegem importanta acestora si ce rol au pentru intreaga sfera a videochatului, asta chiar direct de la echipa Live Studio.

De ce este atat de important AW-Summit?

„Organizarea unor astfel de evenimente reprezinta un mare pas pentru intreaga industrie videochat. Practic, este locul in care se aduna la un loc cele mai importante nume din acest domeniu. In felul acesta se pot discuta cele mai importante subiecte, se dezvaluie cele mai noi tehnologii folosite si se leaga adevarate relatii de afaceri, insa si de prietenie. Cu alte cuvinte, AW-Summit este locul din care noi, intregul colectiv Live Studio, nu puteam sa lipsim, fiind un adevarat prilej de a castiga un plus de valoare si, evident, sa ne distram alaturi de modelele noastre.” a marturisit Alina, trainer specializat al echipei Live Studio

Ce fel de categorii sunt nominalizate?

„Este foarte important de inteles faptul ca acest summit nu are ca scop principal premierea, AW-Awards fiind doar o forma de a rasplati pasiunea, performanta si inovatia adusa acestui domeniu, insa adevaratul castig este dezvoltarea intregii industrii videochat, motiv pentru care sustinem cu orice ocazie astfel de evenimente si ne dorim sa rasplatim fiecare efort. Din randul categoriilor ce sunt nominalizate in cadrul AW-Awards se enumera Cel mai bun model al anului 2017, Cel mai bun site al anului 2017, premiul pentru Starul Social Media 2017, respectiv si Cel mai bun studio al anului 2017 sau Cel mai inovativ studio al anului 2017, categorii la care suntem si nominalizati de altfel.” ne-a raspuns managerul Live Studio.

Prin urmare, se pare ca videochatul nu ofera doar sansa unei cariere de succes, dar incepe sa devina un domeniu din ce in ce mai popular, fiind considerat in prezent unul dintre cele mai atractive care exista pe piata.