Indoor Media sustine Ziua Indragostitilor cu cantec

11 februarie 2011
Autor:
dowmedia08

Concluzia este ca Indoor Media, parte a grupului Alleria Management (Media Pro), sustine concertul “Valentine’s Day cu Directia 5”, din data de luni, 14 februarie. Concertul este organizat de catre Cat Music si are loc la Sala Palatului, ora 19.30, pentru a aduna laolalta un public iubitor de muzica buna romaneasca.

In acordurile melodiilor “Esti Stilul meu”, “Am nevoie de Tine”, “Si ce Daca?”, “Daca ai Stii”... si nu numai, Directia 5 isi propune sa ofere ascultatorilor sentimentul unei zile placute si optimiste. O incheiere ideala a unei Zi a Indragostitilor!
Cat Music Media Services isi propune sa incante publicul roman si anul acesta, in perioada dragostei, incununand seara Valentine’s Day cu un concert dedicat.

Divizia de indoor a grupului Media Pro, Indoor Media, prin segmentul publicitații neconventionale a pus inca de la inceput la dispozitia clientilor locatii variate cu un target greu de atins prin mijloacele clasice: universitati, licee, sali de fitness premium, centre spa si wellness, cinematografe si gari din Bucuresti si tara, asigurandu-le acestora suporturi inovative, usor de remarcat si foarte eficiente in captarea atentiei.

Prin campania „Indoor Media sustine muzica buna”, jucatorul de indoor advertising doreste sa promoveze evenimentele de calitate si sa aduca in prim-plan valorile artistice care merita toata atentia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram