fbpx

IndicatoridePerformanta ro anunta lansarea raportului „Top 25 Indicatori de Performanta pentru Servicii Profesionale in 2010”

18 Noiembrie 2011, Cluj-Napoca – www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei, in colaborare cu smartKPIs.com, cea mai documentata baza de date cu indicatori de performanta la nivel international, anunta lansarea raportului „Top 25 Indicatori de Performanta pentru Servicii Profesionale in 2010”. Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: ”% Rata de realizare a venitului potential”, „# Factorul de multiplicare a muncii”, sau „% Rata exigibila” alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor dorite, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
Un Indicator Cheie de Performanta (Key Performance Indicator sau KPI) reprezinta un instrument de evaluare a performantei care ilustrează gradul de atingere a unui parametru dorit, de o importanta majora pentru succesul entitatii in cauza. Pentru a sprijini folosirea de KPIs in practica prin promovarea bunelor practici in documentarea lor, smartKPIs.com a lansat in luna Martie a anului 2011 prima editie a unei serii de rapoarte dedicate analizei celor mai vizitate exemple de KPIs la nivel de arii functionale si industrii. Sutele de mii de vizite pe smartKPIs.com si miile de KPIs vizitati, selectati si evaluati de membrii acestei comunitati online in 2010 au oferit un set bogat de date, care combinat cu analiza echipei editoriale, a pus bazele acestor rapoarte de cercetare. Suita de rapoarte, folosita in mii de organizatii din peste 75 de tari, este disponibila acum si in Limba Romana, in cadrul portalului IndicatoridePerformanta.ro.
In ultimul timp, industria serviciilor profesionale fost afectata de schimbarea conditiilor economic, context in care masurarea si managementul performantei au devenit mult mai relevante si pentru aceasta industrie.
Raportul Top 25 Indicatori de Performanta pentru Servicii Profesionale in 2010 contine 25 de KPIs documentati in cadrul www.IndicatoridePerformanta.ro. Din cele peste 120 exemple de KPIs publicate in aria functionala Servicii Profesionale, au fost selectate si analizate in acest raport cele mai vizitate in anul 2010. Alaturi de descrierea detaliata a fiecarui KPI, raportul contine o serie de resurse utile in masurarea performantei. Desi dominat de KPIs ce reflecta Veniturile si Pozitionarea, alti indicatori populari acopera aspecte precum Furnizare, Profitabilitate, Utilizare si Costuri.
Unul din cele mai importante beneficii pe care le aduce acest raport este reprezentat de perspectiva oferita asupra modului de documentare a indicatorilor de performanta. Succesul in folosirea acestora este facilitat de procesul de selectie, gradul lor de aliniere cu obiectivele organizationale si documentarea detaliata pentru facilitarea intelegerii si utilizarii lor standardizate la nivel de companie. Exemplele de KPI incluse in acest raport ofera o privire de ansamblu asupra folosirii lor in practica, formand o baza de pornire in procesul de selectie si utilizare a indicatorilor specifici fiecarei organizatii.
Colectia in Limba Romana a Top KPIs in 2010 contine 24 de rapoarte specifice departamentelor si industriilor, disponibile in format electronic la adresa www.IndicatoridePerformanta.ro.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de consultanta specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind cercetare, procesare date, implementarea de sisteme de management al performantei bazate pe conceptul Balanced Scorecard, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, integrare de tehnologie si instruire profesionala in managementul si masurarea performantei. Compania opereaza http://www.indicatorideperformanta.ro, cea mai populara resursa online in domeniul managementul performantei din Romania.

Despre smartKPIs.com
www.smartKPIs.com este una din cele mai utilizate resurse pentru domeniul managementul performantei disponibile pe internet. Portalul contine peste 6850 exemple de KPIs şi 1000 de exemple de rapoarte de performanta, alaturi de sute de articole din domeniu.

Persoana de contact:
Gabriela Grosu
Coordonator Marketing si Comunicare
E-mail: [email protected]
Telefon: +40 264 414 360
Website: http://www.acumenintegrat.ro
http://www.indicatorideperformanta.ro