fbpx

Indesit lanseaza uscatorul bazat pe tehnologia Humidity Sensor Drying

Indesit lanseaza uscatorul pentru rufe bazat pe tehnologia Humidity Sensor Drying capabila sa monitorizeze permanent nivelurile de temperatura si de umiditate, asigurand o uscare optima a rufelor si o ingrijire perfecta a tesaturilor. Cu ajutorul sistemului cu senzori cu niveluri multiple, poate fi selectat nivelul dorit de uscare pentru rufe: pentru cele care urmeaza sa fie calcate, pentru cele care urmeaza sa fie puse pe umerase si chiar pentru cele ce vor fi introduse direct in dulap, fara calcare.

“Datorita cercetarilor permanente, Indesit dezvolta constant tehnlologii de ultima generatie pentru a satisface cat mai bine nevoile clientilor sai. Astfel, noul uscator a fost conceput pentru a asigura rezultate perfecte, respectand si protejand tesaturile si fibrele si, in acelasi timp, reducand consumul fara nicio risipa.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing Indesit Company Romania.
Tehnologia Humidity Sensor Drying foloseste un algoritm special si senzori precisi ce sunt capabili sa seteze automat toti parametrii corecti ai ciclului de uscare si sa opresca functionarea uscatorului atunci cand rufele au atins nivelul optim de uscare. In plus, senzorul Heat profile reduce treptat temperatura in ultima parte a ciclului de spalare, cand fibrele sunt mai sensibile, asigurand rufelor protectie maxima si reducand consumul de energie.
Mai mult, cu gandul la tesaturile delicate, noul model vine cu functia automata “Anti-sifonare” ce asigura ingrijirea tesaturilor inainte si dupa ciclul de uscare prin utilizarea rotirii alternative a tamburului, in asa fel incat sa fie prevenita formarea cutelor. Rufele pot fi extrase chiar si dupa cateva ore de la sfarsitul ciclului, pastrandu-se inca moi si bine intinse. Noul uscator Indesit detine si optiunea “Calcare usoara” ce are ca rezultat o calcare mai usoara si mai rapida. Aceasta este compatibila cu ciclurile Bumbac Standard, cat si cu Ciclurile Speciale pentru jeans, lana, tesaturi delicate, sintetice, articole sportive.

Uscatorul este dotat cu un accesoriu exclusiv, ce permite obtinerea celei mai bune uscari ale incaltamintei in timp record. Datorita suportului special pentru pantofi, incaltamintea este pozitionata vertical, permitand astfel fluxului de aer cald sa patrunda in interior si sa usuce perfect fara a lasa nicio urma de umezeala.

Noul uscator prezinta si tehnologia Energy Saver, ce reduce consumul si economiseste pana la 50% din costurile facturii la energie. Datorita celor 3 cicluri Eco, pot fi uscate rufe din bumbac de pana la 2 kg (aproximativ 15 tricouri) si 1 kg de rufe din materiale sintetice sau camasi in numai 30 minute.