INDESIT CONFIRMA REINNOIREA PARTENERIATULUI CU ARSENAL FOOTBALL CLUB IN BAZA VALORILOR COMUNE

Indesit, brandul lider al pietei europene de electrocasnice independente, anunta reinnoirea contractului pentru inca 3 ani cu Arsenal Football Club, continuand astfel implicarea in actiunile sportului rege initiata in 2011.

La 3 ani de la debutul ca Partener Oficial, Indesit confirma ca implicarea sa in fotbal s-a dovedit o cale eficienta de a-si consolida vizibilitatea si a-si promova valorile in piata. Competitivitatea si puterea sunt valorile comune impartasite de Indesit si Arsenal Football Club, care fac din acest parteneriat mixul perfect prin care brandul de electrocasnice poate relationa cu consumatorii si fanii jocului de fotbal.

In plus, in sezonul 2014/2015, Indesit va fi si partenerul principal al “Junior Gunners”, clubul oficial al tinerilor suporteri Arsenal, crescandu-si astfel vizibilitatea in diferite zone de interes prin programul “Junior Gunners”.

“Suntem extrem de multumiti de aceasta reinnoire a contractului cu Arsenal Football Club. Continuarea parteneriatului reprezinta o provocare pentru compania Indesit, care crede cu tarie ca actiunile de sponsorizare creeaza un mediu propice pentru a obtine interactiune cu brandul, nu doar o simpla cale de a stimula cresterea vizibilitatii acestuia”, declara Neil Tunstall, Director Executiv de Marketing al Indesit.

Vinai Venkatesham, Director Executiv Comercial al Arsenal Football Club, a adaugat: “Suntem incantati ca Indesit continua asocierea cu Arsenal Football Club pentru inca trei ani. Noi muncim foarte mult pentru a dezvolta relatii de lunga durata cu toti partenerii nostri si suntem foarte mandri ca suntem o parte importanta a planurilor strategice pe termen lung ale brandului Indesit. Aceasta extindere a contractului ne va permite sa crestem si sa consolidam relatiile dintre parti si mai mult si, de asemenea, sa continuam dezvoltarea de noi idei care sa stimuleze interactiunea cu cei care au o pasiune pentru fotbal.”

Lunga istorie plina de succese a lui Arsenal, stilul atractiv de joc, preocuparea pentru excelenta, inovatie si succes pe teren si in afara lui reflecta misiunea Indesit. Aceasta este de a crea solutii practice si fiabile care sa simplifice viata de zi cu zi, care pot fi identificate prin inovatie si aplicabilitate. Astfel, parteneriatul cu Arsenal ofera brandului Indesit oportunitatea de a comunica atributele inovative ale gamei sale de produse catre publicul sau tinta.

Acordul de sponsorizare cu clubul Arsenal ii permite brandului Indesit sa se bucure de o serie de beneficii, cum ar fi vizibilitatea intr-o varietate de canale ale clubului, acces la meciurile fiecarei etape, primire VIP, precum si acces exclusiv in la antrenamentele primei echipe.
—————————————————————————————————————————————-
Indesit a fost dintotdeauna partenerul ideal al locuintelor oamenilor, furnizand produse si solutii eficiente ce simplifica viata de zi cu zi prin intelegerea si anticiparea nevoilor clientilor. Aceasta este promisiunea Indesit, ce reprezinta motivul pentru care electrosnicele brandului au fost o parte fundamentala a vietii clientilor sai atat de mult timp.
Indesit crede in tehnologie avangardista, atata timp cat aceasta ajuta consumatorii, oferindu-le solutii eficiente care indeplinesc dorintele reale ale acestora. Brandul dezvolta electrocasnice ce pot fi identificare usor prin faptul ca livreaza aplicabilitate si ajuta la realizarea de economii. Nu se poate vorbi despre un progres real daca brandul nu poate oferi mai mult pentru mai putin, daca imbunatatirea performantei nu este acompaniata de o optimizare a resurselor si daca inovatia nu se traduce prin simplitate.
Este o realitate faptul ca principalele calitati ale brandului Indesit, ce ofera produselor forta si valoare, sunt eficienta, fiabilitatea si functionalitatea. Aceasta este singura cale de a oferi tot ceea ce este necesar, intr-un mod simplu.
Indesit este o marca inregistrata a Indesit Company Spa.