fbpx

Independenta chiar si pentru cei cu afectiuni locomotorii?

Se stie foarte bine cat de grea este viata pentru cei cu probleme locomotorii, tot timpul depend de cineva, chiar si pentru nevoile fiziologice, omenesti, iar acest lucru devine dificil atat pentru ei cat si pentru cei din jurul lor. Este frustrant sa stii ca nu te poti deplasa nici pana la baie, ca nu poti avea momentele tale de intimitate niciodata pentru ca nu te poti descurca, tocmai de aceea exista dispozitivele de mers de la Tehnico Medical, foarte utile pentru diferite deficiente locomotorii, fie urmari ale unor accidente, fie din cauza varstei sau chiar la copii, in urma unor anomalii genetice.

Cum se pot descurca cei in imposibilitatea de a merge? Sunt si cazuri in care dupa lungi terapii, exercitii, vizite la medic nu se mai poate face nimic, membrele inferioare sunt total nefunctionale, fie din cauza unor afectiuni medicale, accidente, fie din cauza unui handicap locomotor genetic. Pentru acele persoane in imposibilitatea totala de a merge exista scaunul cu rotile de la Tehnico Medical, un obiect indispensabil care nu doar sprijina aceste persoane in reluarea activitatilor de zi cu zi, normale, ci le ajuta si din punct de vedere psihic, isi recapata increderea in sine.

Fotoliul rulant de la Tehnico Medical este de doua tipuri, cu antrenare manuala si electric, bineinteles ca cel mai performant este fotoliul rulant electric si ca functionalitate si ca independenta oferita persoanelor cu probleme, dar si cel cu actiune manuala este un rela ajutor.