Incurcatura in drumul la aeroport

Prea putine persoane din provinie cunosc drumul catre aeroport si se pot baza pe simtul orientativ pentru a ajunge acolo cu mijloacele de transport in comun, sau au mai fost si drumul le este cunoscut, dar majoritatea se pierd numai cu gandul ca vor trebuie sa parcurga intreaga capitala pentru a ajunge in Otopeni. Trenurile sau autocarele au trasee prestabilite, deci vor opri in gara sau autogara iar de acolo trebuie sa va descurcati, sa intrebati si sa schimbati un million de autobuze si troleibuze. O alta posibilitate ar fi transportul Constanta Otopeni cu microbuzele de la Global Auto Travel care va preia din fata casei si va lasa fix in fata aeroportului.

Nu va incumetati la drumuri necunoscute? Daca vreti sa ajungeti la timp la aeroport si sa nu alergati din statie in statie pentru a gasi cea mai rapida cale de a ajunge la Otopeni trebuie sa va preocupati de transportul catre aeroport cu cateva zile inainte. Nu lasati pe ultima suta de metrii si rezolvati problema transportului la aeroport cat mai repede, asta daca nu vreti sa pierdeti avionul si calatoria. Transferul Constanta Otopeni cu microbuzul va sta la dispozitie in fiecare zi, indiferent de orarul de zbor si va conduce la aeroport in cele mai bune conditii.

Serviciul de transporturi Constanta Otopeni de la Global Auto Travel se poate face atat cu microbuze cat si cu masini private, in functie de cererile dumneavoastra, de confortul pe care il doriti si de intalnirea la care trebuie sa fiti prezenti.