fbpx

Incredere in securitatea germana: lansarea oficiala la IMWorld 2014

Noua generatie de solutii antivirus G Data ridica, inca odata, standardele de securitate IT. Gratie noilor module de protectie anti-exploit si anti-keylogger integrate, utilizatorii de Internet sunt acum protejati si mai mult impotriva programelor malware si a atacurilor din mediul online. 90% din succesul infectiilor malware sunt bazate pe bresele de securitate ale programelor (sursa: Palo Alto). Acestea pot fi exploatate in mod activ de catre atacatori prin folosirea asa-numitelor programe exploit. Noul modul G Data Anti-Exploit protejeaza computerele in mod sistematic si fiabil impotriva acestui risc. Protectia anti-keylogger ofera o securitate suplimentara pe perioada desfasurarii tranzactiilor de online banking sau cumparaturi online. Modulul de protectie proactiva in timp real Anti-Spyware previne interceptarile datelor de acces tastate, fara sa influenteze performantele computerelor. G Data a facut inca un pas inainte in securitatea datelor. Noul modul Cloud Backup inclus in G Data Total Protection permite salvarea datelor direct pe servicii de stocare online, gen Dropbox. G Data Antivirus, G Data Internet Security si G Data Total Protection sunt disponibile si in Romania, atat in format electronic, cat si la cutie.
Nou: modul Anti-Exploit integrat
Pentru infractorii cibernetici, programele exploit sunt prima optiune cand isi propun sa exploateze bresele de securitate. Conform informatiilor puse la dispozitie de Palo Alto, aceste “usi deschise” sunt responsabile de 90% din infectii. Noul modul Anti-Exploit din noua generatie de produse G Data nu lasa nicio sansa infractorilor si spionilor.

Navigarea pe net devine mai sigura cu noua protectie impotriva programelor keylogger
Utilizatorii sunt, de acum, mai siguri atunci cand navigheaza, efectueaza tranzactii de banking online sau cumparaturi pe Internet. Noua protectie anti-keylogger previne spionarea intrarilor de pe tastatura si manipularea browserelor in timp real. In acelasi timp, tehnologia functioneaza independent de semnaturile de virusi si fara sa influenteze performanta sistemului – pentru o protectie mai buna pe perioada nelimitata de surfing.

Nou: backup in Cloud
Utilizatorii dispun de o mai mare flexibilitate a datelor. Noul modul inclus in G Data Total Protection permite atat backup local, pe computer sau pe un mediu extern de stocare, cat si direct, prin backup protejat prin parola pe Dropbox sau alte servicii de stocare Cloud. Daca se doreste, utilizatorii pot sa si cripteze datele in noul modul Cloud Backup.

Noua generatie de produse G Data este disponibila in Romania si va fi lansata la Internet&Mobile World 2014
Protectie de baza: G Data Antivirus
Cum ar trebui sa fie securitatea: G DATA Antivirus iti protejeaza eficient computerul si datele personale impotriva virusilor, pe perioada bankingului si cumparaturilor online.
Versiuni si preturi:
G Data Antivirus pentru 1 PC: pret recomandat 22.02 €
G Data Antivirus pentru 3 PC-uri: pret recomandat 30.83 €
Protectie perfecta: G Data Internet Security
G DATA Internet Security iti protejeaza in mod eficient securitatea computerului si datelor personale. Ofera cea mai buna protectie impotriva virusilor si troienilor si un firewall puternic, impotriva tuturor amenintarilor de pe Internet – indiferent daca vrei sa trimiti emailuri, sa folosesti serviciile de online banking sau doar sa navighezi pe Internet.
Versiuni si preturi:
G Data Internet Security pentru 1 PC: pret recomandat 26.42 €
G Data Internet Security pentru 3 PC-uri: pret recomandat 35.25 €
Securitate completa la pachet: G Data Total Protection
G DATA Total Protection te protejeaza fiabil impotriva virusilor, troienilor si hackerilor, include criptarea datelor personale si controlul dispozitivelor, oferind o protectie completa impotriva tuturor amenintarilor.
Versiuni si preturi:
G Data Total Protection pentru 1 PC: pret recomandat 35.25 €
G Data Total Protection pentru 3 PC-uri: pret recomandat 44.07 €
Caracteristici cheie incluse in noua generatie G Data 2015
 Cea mai recenta tehnologie “Made in Germany”, G Data CloseGap, pentru o detectie totala a virusilor
 Nou: Protectie anti-exploit – previne exploatarea breselor de securitate
 Nou: Protectie anti-keylogger – in mod automat, independent de semnaturile de virusi, fara pierderi de performanta
 Noul modul Cloud Backup inclus in G Data Total Protection pentru salvarea datelor in Dropbox si alte servicii de stocare – suplimentar la backup-ul local
 Salveaza resursele datorita tehnologiilor fingerprinting si idle scan
 Protectie pentru navigarea pe Internet si protectie email
 Online banking securizat prin G Data BankGuard
 In G Data Internet Security: firewall silentios, protectie antispam si control parental
 In G Data Total Protection (in afara caracteristicilor incluse in G Data Internet Security): backup de date, criptare si tuning de sistem
 Update-uri la interval de o ora
 CD/DVD de urgenta pentru curatarea sistemelor deja infectate
Upgrade gratuit pentru clientii G Data
Clientii G Data, ce detin o licenta aflata in perioada de valabilitate isi pot face upgrade gratuit la noua generatie de solutii.
Cerinte de sistem
Computere cu Windows 8.1/8/7/Vista (32/64 bit) cu minim 1 GB RAM sau Windows XP (cel putin SP2, 32 bit), minim 512 MB RAM;
Toate solutiile standalone vor avea pret special pe perioada targului: 30% discount de la preturile de lista. Pentru relatii suplimentare, ne gasiti in pavilionul Business Software, standul 36, din cadrul IMWorld.