fbpx

InchirieriCamionete ro Servicii complete pentru transportul de marfa

InchrieriCamionete.ro este compania de care ai nevoie pentru un transport sigur al marfurilor tale. Profesionalismul si serviciile complete ne recomanda ca fiind un partener ideal si de increderea pe mana cui poti sa-ti lasi bunurile, fara griji si costuri inutile. Asa ca, daca ai de transportat marfa in oras sau oriunde altundeva in tara sau chiar si in strainatate, inchiriaza de la noi autoutilitare performante, ce poarta sigla unor renumite branduri de automobile, la preturi de nerefuzat. Cu alte cuvinte acesta reprezinta o solutie practica, eficienta si deosebit de sigura.

Probabil ca de multe ori ti s-a intamplat sa ai nevoie de o camioneta sau autoutilitara cu ajutorul careia sa poti transporta o cantitate insemanata de marfa, la o anumita destinatie, insa sa nu ai avut posibilitatea sa inchiriezi din cauza tarifelor mult prea piperate. Inchirieri camionete nu numai ca-ti pune la dispozitie servicii complete ci iti garanteaza si succesul, totul cu ajutorul tarifelor special concepute pentru ca oricine sa aiba accesul la ceea ce inseamna cu adevarat profesionalism si servicii de 5 stele. Astfel, daca pe agenta ta, si asa incarcata, a aparut necesitatea efectuarii unui transport pentru marfa ta, nu trebuie sa te impacientezi, ci trebuie doar sa accesezi pagina noastra de internet www.inchiriericamionete.ro si sa lasi totul pe seama noastra. Gata cu stresul si bataile de cap, cu InchirieriCamionete.ro esti la un simplu click distanta de ceea ce ai nevoie. Ai de transportat marfa in celalalalt colt al tarii sau in afara granitelor? Nicio problema, inchiriaza o autoutilitara pe o perioada de 2-5 zile, 6-8 zile, sau 11-15 zile. Este simplu si comod. Trebuie doar sa ne contactezi si sa iti alegi din parcul nostru auto camioneta potirivita nevoilor tale, fara alte cheltuieli si documente suplimentare. Noi iti dam cheia, si masina este a ta in functie de perioada pentru am incheiat contractul de imprumut. Si pentru ca dorim sa fii pe deplin satisfacut de serviciile noastre, in tariful de inchiriere este inclus si un sofer profesionist, cu nu mai putin de 20 de ani de experienta la volanul unei astfel de masini, care te va ajuta sa organizezi traseul si sa stabilesti cele mai bune rute pentru ca transportul sa fie unul rapid. Mai mult decat atat, soferii nostri sunt cei care fac ca transportul sa se realizeze in deplina siguranta pentru ca ei sunt cei car cunosc cel mai bine o astfel de autoutilitara.

Cat despre autoutilitare, afla ca astea raspund chiar si celor mai exigente gusturi in materie de dotari si performante. Autoutilitarele Ford Tranzit au gabaritul de 3, 5 tone, cu un volum de 20 mc, dotate cu lift in spate, autotutilitare ce nu intampina restrictii pentru a intra in oras, motiv pentru care, alaturi de noi, orice destinatie este posibila. Acestea sunt verificate in asa fel incat, circulatia atat pe drumurile nationale cat si pe cele europene sa raspunda normelor in vigoare. Mai mult decat atat, masinile nostre sunt echipate corespunzator pentru a evita dificultatile tehnice pe durata transportului. Pe langa toate acestea, autoutilitrele sunt doatate cu lift in spate, esential pentru relocare si mutarea marfurilor si indicat pentru marfurile fragile.

Suntem disponibili sa-ti venim in ajutor, motiv pentru care nu mai trebuie sa pierzi vremea. Contacteaza-ne si bucurate-te de servicii pe masura asteptarilor tale.