fbpx

Inchirieri automacarale Bucuresti: 3 modele de top de la Underground Construct

Automacaralele sunt utilaje de constructii adesea intrebuintate pentru a ridica greutati dintre cele mai variate. Atat tonajul lor, cat si sarcina maxima a automacaralelor difera de la model la model, iar alegerea lor se face in functie de trebuinte. Astfel, daca ai nevoie de inchirieri automacarale Bucuresti – este mult mai rentabil sa inchiriezi o automacara decat sa cumperi una noua sau second hand -, ia legatura cu Underground Construct!

Cine se ocupa cu inchirieri automacarale Bucuresti?

Pentru serviciul de inchirieri automacarle Bucuresti, nu mai sta pe ganduri, ci contacteaza echipa companiei Underground Construct ce sediul in Chitila, judetul Ilfov. Aceasta inchiriaza automacarale si in Bucuresti, desigur, la preturi excelente pentru orice buzunar.

Automacaralele Underground Construct sunt performante si te ajuta sa-ti termini la timp si cu succes lucrarile de constructii incepute, de la constructii civile si constructii industriale, pana la realizarea de drumuri si poduri, nivelari, decopertari, lucrari de excavatii sau lucrari de deszapezire sau imbunatatiri funciare.

Unele automacarale Underground Construct au o putere foarte mare si sunt destinate lucrarilor de constructii de mare amploare, performanta acestora ridicandu-se la standarde inalte de calitate. In schimb, daca ai nevoie de un tonaj mai mic, Underground Construct iti propune si automacarale cu sarcina mai mica ce te vor ajuta sa-ti faci treaba de minune.

 

Inchirieri automacarale Bucuresti: DEMAG, LIEBHERR sau KRUPP

Cand vine vorba despre inchirieri automacarale Bucuresti, Underground Construct iti propune 3 modele de top, toate 3 fiind utilaje de constructii de calitate superioara pe care te poti baza intotdeauna.

Astfel, ai de ales intre:

  1. Automacarale semnate DEMAG. Sarcina maxima a acestui model este de 50 de tone, iar bratul telescopic atinge 40 m, insa datorita unui prelungitor, totalul ajunge pana la 57,6 m. De asemenea, trebuie sa stii ca Demag este un producator de echipamente industriale grele din Germania cu o istorie de peste 100 de ani. Compania a fost infiintata in 1906 sub denumirea de Deutsche Maschinenfabrik AG, pe scurt DEMAG. Daca initial firma nu construia decat macarale pentru docuri, din 1925 a inceput sa fabrice si excavatoare, locomotive si vagoane, iar dupa Al Doilea Razboi Mondial a inceput sa realizeze si vehicule blindate de lupta. Astazi realizeaza automacarale de calitate superioara, robuste si rezistente;
  2. Atomacarale ale renumitului producator LIEBHERR. In acest caz automacaraua suporta o sarcina totala de 30 de tone, iar bratul telescopic atinge 24,4 m. Vorbim tot despre un producator german pe a carui automacarale te poti baza, calitative, robuste, fiabile, exact ceea ce ai nevoie pentru afacerea ta;
  3. Automacarale produse de KRUPP si comercializate in Romania de Underground Construct. Automacaraua suporta o greutate de 20 tone, iar bratul telescopic atinge 26,5 m. Datorita unui prelungitor total, bratul telescopic se poate intinde pana la lungimea de 32,5 m. Krupp este numele unei familii germane de industriasi care in secolele 19 si 20 au realizat o adevarata dinastie. Concernul Grupp AG a existat pana in anul 1992, sub acest nume, apoi a fuzionat cu Thyssen in 1999 si astfel a luat viata concernul ThyssenKrupp AG.