fbpx

Inchirieri auto Bucuresti www.rent-a-car-otopeni.ro servicii de calitate

O masina ne ofera intotdeauna confortul de care avem nevoie atunci cand trebuie sa ne deplasam. Marele avantaj este ca din spatele volanului poti calatorii in voie catre locatia la care trebuie sa ajungi. Daca insa masina personala se afla in service atunci poti opta pentru inchirieri auto Bucuresti un serviciu rapid si economic oferit de www.rent-a-car-otopeni.ro o companie de rent a car de cea mai buna calitate. Optand pentru colaborarea cu ei vei avea parte de cea mai buna calitate, tarife excelente si o flota auto cat se poate de diversificata. In afara serviciului de inchirieri auto in Bucuresti compania pune la dispozitie si inchirieri masini in aeroportul din Otopeni si Baneasa sau inchirieri auto pe termen lung special adresate companiilor care nu detin o flota proprie. Cu o masina inchiriata de aici vei ajunge rapid la destinatie si vei beneficia de tot confortul oferit de un autoturism de ultima generatie.

Oferte avantajoase de inchirieri auto Bucuresti

Asa cum va spuneam la inceputul articolului, compania Rent-a-car-otopeni.ro ofera inchirieri auto in Bucuresti la cele mai bune tarife si in cele mai bune conditii. De aici vei putea inchiria masini low cost la tarife speciale de numai 12 euro pe zi, masini compact si nu in ultimul rand masinile de lux destinate in special clientilor pretentiosi dar si oamenilor de afaceri. Serviciul este non stop, asta inseamna ca daca vrei sa inchiriezi o masina la miezul noptii specialistii de aici iti vor sta la dispozitie. De asemenea serviciul este non stop si pentru aeroport, asta inseamna ca daca ai avionul dimineata sau ajungi la o orea tarzie te poti baza ca vei avea masina la data si ora stabilita. Pe langa masinile specificate mai sus, clientii pot sa inchirieze si autoturisme automate sau Suvuri toate la un pret decent si aplidcat corect. Tariful se calculeaza in euro pe zi iar ziua de inchiriere este de minim 24 de ore. Un alt aspect important si avantajos al celor de la inchirieri auto Bucuresti http://www.rent-a-car-otopeni.ro este dat de faptul ca persoanele care apeleaza in mod frecvent la serviciile lor, nu vor mai fi nevoiti sa achite garantia, care in unele situatii poate ajunge la cateva sute de euro.

Asigura-te ca alegi masina potrivita cand optezi opentru inchirieri masini in Bucuresti

Fie ca te aflii pentru prima data in capitala in scop turistic sau de afaceri, o masina iti va oferii confortul de care ai atata nevoie. Inainte insa de a face rezervarea trebuie sa stii de ce autoturism ai nevoie, daca insa asta te depaseste poti apela la acesti specialisti de la inchirieri auto Bucuresti

De exemplu daca ai nevoie de mult spatiu , ai multe bagaje sau calatoresti cu familia, o masina din gama compact poate fi o alegere perfecta. Insa daca vrei sa mergi in excursie la munte ar fi indicat sa alegi o masina de teren, care iti poate conferii atat spatiul necesar cat si confortul de care ai nevoie pe un drum de munte. Un alt sfat important pe care ti-l pot oferii reprezentantii de la inchirieri auto Bucuresti, ar fi sa faci rezervarea din timp, asta inseamna si cu cateva zile sau saptamani inainte sa ai nevoie de masina. In alta ordine de idei inainte de a rezerva trebuie sa te asiguri ca agentia de inchirieri auto Bucuresti este una de incredere, ca practica cele mai corecte tarife si nnu in ultimul rand ca nu are costuri ascunse de inchiriere. Daca vei respecta aceste sugestii cu siguranta vei ajunge sa inchiriezi cea mai buna masina si la un pret cat se poate de bun.