Inchiriere utilaje de constructii asigurata de Axa TC!

inchiriere utilaje de constructii

Domeniul constructiilor este un domeniu amplu ce cuprinde o varietate de activitati in care va puteti implica astfel incat sa aveti un profit constant si consistent.

In cazul in care va aflati in etapa de tatonare si doriti sa va convingeti ca ati ales domeniul potrivit in care sa activati sau daca nu dispuneti la momentul de fata de bugetul necesar achizitionarii unor echipamente care sa va ajute in indeplinirea sarcinilor, trebuie sa stiti ca pe piata de specialitate exista numeroase firme care ofera servicii inchiriere utilaje de constructii. Axa TC este una dintre ele, iar daca veti opta pentru colaborarea cu noi, va veti convinge ca ati facut cea mai buna alegere.

Axa TC va ofera servicii inchiriere utilaje de constructii!

Avand in vedere ca utilajele pe care le oferim spre inchiriere sunt numeroase si de tipuri variate, cu siguranta veti gasi la noi ceea ce aveti nevoie. Totodata, puteti fi siguri ca acestea se afla in perfecta stare de functionare asa ca nu va veti confrunta cu neplaceri nici din acest punct de vedere.

Suntem o echipa pe ajutorul careia va puteti baza in orice moment, iar preturile pe care le practicam sunt corecte si avantajoase.

De asemenea, conditiile contractuale sunt firesti si nu va prejudiciaza in niciun fel, ba dimpotriva.

Inchiriere utilaje de constructii, la preturi corecte!

In functie de necesitatile fiecaruia dintre voi, puteti alege tipurile de utilaje care sa va ajute sa finalizati la timp si in siguranta, lucrarile demarate. Cu ajutorul lor, va veti putea respecta promisiunile fata de clienti, si toata lumea va fi fericita.

Ce utilaje de constructii oferim spre inchiriere? Cateva dintre acestea sunt enumerate in continuare, iar pentru mai multe detalii puteti accesa oricand pagina noastra de internet – axatc.ro – sau puteti intra in legatura cu reprezentantii nostri amabili.

Iata, asadar, cateva dintre utilajele disponibile: autobasculante, autoutilitare, trailere, buldoexcavatoare, excavatoare cu senile/pneuri, miniexcavatoare, miniincarcatoare, telehandler, incarcator telescopic/frontal, cilindru (vibro)compactor, buldozer pe senile, generator electric, elicoptere de finisat beton, fierastraie pendulare si circulare, masini de gaurit, mauri compactoare, motocompresor, schele metalice, popi reglabili, cofraje metalice etc.

Aveti nevoie de servicii inchiriere utilaje de constructii? Contactati Axa TC!

Alegand Axa TC ca si partener pentru serviciile de inchiriere utilaje de constructii, nu veti avea decat de castigat, din toate punctele de vedere. In primul rand, aveti certitudinea ca acestea se regasesc in perfecta stare de functionare, fiind verificate la fiecare predare, de catre specialistii nostri. In cazul in care sunt necesare interventii pentru reparatii, acestea sunt realizate cu profesionalism pentru a fi utilizate din nou in siguranta. Bineinteles, sunt efectuate periodic si interventii cu rol de preventie astfel incat clientii nostri sa nu aiba parte de surprize neplacute.

In al doilea rand, preturile pe care le practicam pentru inchiriere, sunt accesibile ceea ce inseamna ca si o persoana juridica aflata la inceput de drum, isi poate permite sa opteze pentru acestea.

Ar fi mai si un “al treilea rand” si un “al patrulea rand” si asa mai departe, insa va lasam pe voi sa descoperiti toate avantajele de care veti benficia alegandu-ne pe noi ca si colaborator pentru inchiriere utilaje de constructii.