Inchiriere schele metal perfect functionale si la costuri avantajoase!

inchiriere schela mobila

Firma noastra ofera spre inchiriere schele metal la preturi excelente, dintre care enumeram: schele fixe, schele mobile, schele multidirectionale, schele de fatada si multiple accesorii pentru acestea.

Indiferent de alegerea pe care o faceti, trebuie sa stiti ca schelele se regasesc in stare foarte buna astfel ca lucrarile pe care le desfasurati utilizand aceste echipamente, vor avea loc in cele mai bune conditii, fara niciun risc.

In functie de preferintele si necesitatile fiecaruia dintre voi, vom avea grija sa va recomandam cele mai bune solutii care sa va aduca satisfactie maxima din toate punctele de vedere.

Aveti nevoie de servicii inchiriere schele metal? Echipa noastra va sta la dispozitie in orice moment!

Indiferent de complexitatea solicitarilor voastre, echipa companiei este pregatita sa va ofere consultanta de specialitate si produse de cea mai buna calitate astfel incat sa fiti multumiti de achizitiile facute si de faptul ca ne-ati ales ca si partener in proiectul dumneavoastra. De asemenea, preturile avantajoase trebuie si ele mentionate astfel incat sa stiti ca suntem o alegere excelenta si atunci cand vine vorba sa va incadrati intr-un buget mai restrans.

La cererea clientului, oferim si solutii de consultanta, dimensionare, transport si montaj/demontaj. Toate schelele pe care le comercializam si le inchiriem se afla in conformitate cu standardele de calitate europene astfel ca veti avea garantia unor produse rezistente, durabile si versatile.

Mai multe aspecte despre inchiriere schele metal

Serviciul de inchiriere schele metal, permite clientilor nostri sa utilizeze pe o anumita perioada de timp, produse de calitate care le asigura desfasurarea lucrarilor la timp si in siguranta. Acestea pot fi folosite cu succes pentru renovarea fatadelor, pentru lucrul la inaltime atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare. Montajul se poate realiza foarte repede avand in vedere modul in care sunt gandite si concepute de catre echipa noastra de specialisti. Sunt schele stabile si usor de transportat datorita greutatii reduse.

Toate elementele din care sunt compuse schelele sunt realizate din materiale durabile si rezistente, precum: otel sau aluminiu. Pentru ca durabilitatea sa fie garantata, acestea sunt supuse unor procese (ex: vopsire) ce au ca rol imbunatatirea proprietatilor fizice si mecanice.

Pot fi cuplate balustrade de protectie intrucat tevile verticale sunt prevazute cu bolturi. Pentru parapetul de protectie se folosesc carligele.

Pentru executia podinelor cu trapa am ales materiale antiderapante astfel incat lucratorii sa fie in siguranta, indiferent de conditiile meteo.

Optati pentru serviciul de  inchiriere schele metal asigurata de ScheleMetal.ro!

Serviciul nostru de inchiriere schele metal va ajuta sa dispuneti de cele mai bune constructii metalice folosite in santierele de constructii, pe perioade determinate, stabilite in urma incheierii unui contract. Va recomandam sa respectati indicatiile primite de la reprezentantii nostri in ceea ce priveste modul de utilizare si depozitare astfel incat conditiile de siguranta sa fie indeplinite. Inainte de folosire, este indicat sa efectuati o inspectie a schelei pentru a va asigura ca se afla in conditii bune. In cazul in care constatati ceva in neregula (desi este greu de imaginat acest lucru), nu ezitati sa ne comunicati. Vom solutiona problemele in cel mai scurt timp astfel incat sa beneficiati de servicii inchiriere schele metal, in cele mai bune conditii.

———————–

CONTACT:

TELEFON:  0724375411  | 0726260029

EMAIL: office@schele-metal.ro