Inchiriere schele fixe sau mobile pentru siguranta in lucrarile de constructii!

inchiriere schele fixe

Daca detineti o firma de constructii si cel mai important aspect este siguranta angajatilor vostri, atunci aveti grija ca aceasta sa fie garantata. Cum? Nu doar prin efectuarea periodica a instructiilor, ci si prin punerea la dispozitie a unor echipamente sigure si stabile. Spre exemplu, pentru desfasurarea lucrarilor la inaltime (renovare fatade etc.), schelele sunt indispensabile si trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a putea fi utilizate fara nicio problema.

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de inchiriere schele fixe sau mobile, in functie de preferinte si necesitati. Preturile pe care le practicam sunt mai mult decat avantajoase si corecte, iar specialistii companiei va stau cu placere la dispozitie pentru a va oferi toate detaliile de care aveti nevoie in vederea luarii celor mai bune decizii.

De ce serviciile de inchiriere schele fixe, reprezinta o alegere inteleapta?

Poate ca va intrebati de ce ati opta pentru inchiriere schele fixe sau mobile, si nu pentru achizitionarea lor. Ei bine, motive ar fi cateva, printre care si lipsa de resurse materiale avand in vedere ca achizitia este mai costisitoare decat inchirierea.

De asemenea, ar mai fi: lipsa spatiului pentru depozitare, dorinta de a le “vedea la lucru” inainte sa investiti in ele, completarea “colectiei” de schele pentru a face fata unui val mai mare de solicitari din partea clientilor etc.

Oicare ar fi dorinta voastra, noi suntem deschisi sa va ajutam sa alegeti ce este mai bun pentru voi.

Producem si comercializam orice tip de schela fixa (atestata tehnic conform normelor europene), ce poate fi utilizata in diverse sectoare de constructii, precum cel industrial, rezidential sau comercial. Acestea va sunt livrate impreuna cu toate accesoriile necesare pentru asamblare.

Inchiriere schele fixe – caracteristicile echipamentelor

Schelele fixe pe care le inchiriem la un raport avantajos calitate-pret, au ca si componente, urmatoarele: rame verticale, elemente de siguranta (borduri, balustrade), podine orizontale, podine cu trapa si scara de acces. Accesul la diferite nivele se face in siguranta maxima datorita scarilor si panourilor de podina prevazute cu goluri de trecere si trape de inchidere.

Otelul este folosit ca si material pentru executia componentelor, ce poate fi acoperit cu straturi de protectie, speciale.

Montajul este usor si rapid, insa se recomanda sa se realizeze de catre persoane calificate astfel incat sa se evite posibile accidente. Sunt echipamente usor de transportat si au o durata indelungata de viata, garantand utilizatorilor, siguranta lucrului la inaltime.

Alegeti-ne ca si partener pentru servicii inchiriere schele fixe, si nu veti regreta!

Daca sunteti sunteti in cautarea unui partener care sa va ofere servicii inchiriere schele fixe, nu ezitati sa intrati in legatura cu specialistii companiei noastre. In cadrul tuturor parteneriatele pe care le intreprindem, dam dovada de flexibilitate, amabilitate, eficienta, seriozitate, corectitudine si transparenta.

Va puteti baza pe ajutorul nostru atunci cand aveti nevoie de aceste servicii pe care le asiguram in conditii avantajoase pentru clienti.

Oferim si consultanta de specialitate astfel incat sa fiti convinsi ca luati cele mai bune decizii, cu toate ca este vorba de inchiriere si nu de achizitie.

—————————————————————

WEBSITE: http://schele-metal.ro/

TELEFON: 0724.375.4110730.494.351