fbpx

Inchiriaza o masina impecabila din toate punctele de vedere, de la GoTo Globalcar

gotoglobalcar

Serviciile de inchrieri auto au devenit destul de cautate in ultima perioada deoarece oamenii au descoperit cat de util este sa inchiriezi o masina in diverse situatii, decat sa te complici cu transportul in comun. Motiv pentru care poate te intereseaza sa afli despre cei de la GoTo Globalcar. Este o firma de inchirieri auto care iti pune la dispozitie serviciul de rezervare online a masinii pe care ti-o doresti, astfel incat sa fie disponibila atunci cand ai nevoie.

De fiecare data cand mergi in capitala cu avionul, alege sa inchiriezi mai apoi o masina pentru ca te vei deplasa mult mai usor de la o locatie la alta astfel. Cu transportul in comun vei pierde foarte mult timp, pentru ca opreste in fiecare statie, trebuie sa astepti in frig de multe ori si ideea de aglomeratie nu cred ca te incanta. Acceseaza in acest sens www.goto-globalcar.ro si descopera serviciile pe care acestia le ofera precum si toate masinile pe care le au disponibile in perioada in care esti interesat.

De ce sa alegi GoTo Globalcar

Vei descoperi o echipa de oameni dornici sa te ajute cu tot ceea ce ai nevoie, prompti si seriosi cu privire la orice informatie. Aceasta firma de inchirieri este avantajoasa atat ca pret cat si ca locatie de preluare a masinii. Poti prelua masina direct din aeroportul Henri Coanda, deci imediat ce ajungi la aeroport.

Flota lor de masini este vasta si dispun de modele noi, din 2021, dar si de variante mai accesibile. Fiecare masina este atent verificata si are asigurare full casco. Sunt afisate toate specificatiile necesare pe site, in dreptul fiecarei masini astfel incat sa stii tot ce ai nevoie inainte sa o rezervi.

Primesti masina cu rezervorul plin si poti sa iti iei si prietenul patruped cu tine pentru ca masinile lor sunt pet friendly. Acceseaza site-ul si descopera toata flota de masini de care dispun, precum si pretul per zi pentru fiecare dintre acestea si rezerva masina dorita.

Contact:

+40 737 452 540

+40 737 452 541

[email protected]