Inchiriaza modele de masini in functie de nevoile tale

inchirieri masini

Firmele de inchirieri auto sau rent a car sunt din ce in ce mai cautate, in special de turisti. Pentru deplasarile intr-un oras nou, sau pentru momentele in care propria masina nu functioneaza, inchirierea unui autoturism este cea mai buna solutie. Pentru persoanele care viziteaza capitala sunt recomandate serviciile de inchirieri auto Bucuresti. Exista chiar masini de inchiriat in Otopeni, perfecte pentru cei care calatoresc cu avionul.

O masina se inchiriaza in functie de nevoile personale si exista o gama vasta de autoturisme din care se poate alege.

O masina pentru o singura persoana

Pentru o singura persoana nu este nevoie de o masina foarte mare. Daca soferul nu are o pasiune pentru masinile de dimensiuni mari, isi poate alege cu usurinta un model mai mic, mai economic si mult mai ieftin de inchiriat. Sunt si persoane care vor doar sa se strecoare prin traficul imposibil din marile orase, pentru a ajunge la timp la intalniri, caz in care isi aleg un smart sau alta masina de dimensiuni mici. Nu este necesar sa fie aleasa o masina cu mai mult de doua locuri, insa sunt modele foarte economice si fiabile speciale pentru cei care cauta rapiditate in miscare.

O masina pentru intreaga familie

In functie de cate persoane urmeaza sa calatoreasca de la https://inchirieri-masini.ro/ se pot alege masinile clasice in cinci locuri sau cele de tipul mini van cu mai multe locuri. Atunci cand toata familia pleaca in vacanta este important sa se tina cont si de numarul de bagaje si de cantitatea lor. Daca este necesar, se recomanda inchirierea unui portbagaj suplimentar, iar pe distante lungi, specialistii recomanda ca pasagerii sa nu tina bagajele ramase cu ei in habitaclu pentru ca vor avea o problema la onfortul propriu.

O masina pentru personalul firmei

Firmele care trebuie sa transporte personalul dintr-o locatie in alta trebuie sa ia in calcul si un mijloc de transport. Chiar si atunci cand autoturismul firmei nu functioneaza, personalul trebuie sa fie transportat oricum, ceea ce inseamna ca apelarea la o firma de inchirieri auto este cea mai buna solutie. In sensul acesta, in functie de numarul de angajati care trebuie transportati se alege numarul de locuri din masina. Se poate opta pentru un mini van, un microbuz sau chiar un autobuz daca numarul de persoane este mare.

O masina pentru livrari

Pentru persoanele care livreaza produse, o masina speciala in acest sens este cea mai buna solutie. Chiar si cand flota proprie a firmei nu poate fi utilizata, serviciile de livrari nu pot fi oprite pentru ca acest lucru se va reflecta intr-un mare numar de clienti nemultumiti, ceea ce va avea un impact negativ asupra firmei. Din fericire, companiile rent a car ofera si servicii de inchirieri auto pentru delivery, venind in ajutorul acestor firme.

Indiferent de motivul pentru care este nevoie de o masina de inchiriat, aceasta se alege de fiecare data tinand cont de nevoile personale si de spatiul necesar pentru confort si calatorii in siguranta.