Inceputul suna promitator

Temperaturile de la malul marii la inceput de sezon dau mari sperante turistilor pentru a se grabi sa isi petreaca un concediu pe litoral mult mai devreme decat preconizau. Daca anul trecut vremea nu prea a fost de partea celor care calatoresc la mare, anul acesta mai, mai ca merge si o baie in mare. Daca sunteti nerabdatori sa petreceti un weekend minunat la malul marii puteti alege cu incredere perioada imediat urmatoare. La Mer va asteapta cu bratele deschise in vila din Eforie Nord unde veti beneficia nu numai de cazare, ci si de un restaurant oricand la dispozitia dumneavoastra si de un loc de joaca pentru copii.

Unde petreceti cel mai frumos pe litoral? Unde va puteti bucura cel mai mult de soare, de plaja si de mare decat la Eforie Nord, cea mai frumoasa statiune de pe litoralul romanesc, perfecta atat pentru vacante cu familia cat si in doi. Veti ramane fermecat de malul marii din Eforie Nord si de cele mai bune conditii de cazare de pe litoral. Indiferent ca preferati distractia sau daca vacanta pentru dumnevoastra este de relaxare, pensiunea din Eforie Nord, La Mer va ofera linistea si intimitatea de care aveti nevoie pentru concediul cu copiii.

Statiunea Eforie Nord ofera cazare in cele mai bune conditii si foarte aproape de plaja la vila La Mer. Sunteti asteptati cu o multime de oferte, beneficii, atat pentru adulti cat si pentru copii, inclusiv programe de aventura specifice sezonului.