fbpx

Incepe weekend-ul exact asa cum iti doresti!

Ti-ai invitat prietenii la fim in weekend? Clar trebuie sa te ocupi si de mancare. Doar nu te apuci acum sa gatesti si sa umpli casa de miros, plus ca toata lumea si-ar dori o pizza, un burger, o portie de paste. Hai pe site sa vezi ce bunatati avem in meniu! Incepe weekend-ul cu mancare buna de tot, cheama prietenii la tine si urmariti seriale, jucati jocuri de societate, faceti karaoke si petreceti timp de calitate impreuna.

Investim din ce in ce mai mult in calitatea produselor noastre, dar si in fidelizarea clientilor, de aceea am pregatit pentru voi un program de loialitate, disponibil pe site, dar si foarte multe oferte, reduceri si meniuri. Cum puteti profita de programul nostru de loialitate? Programul de loialitate este disponibil pentru toți clienții ce comanda direct de pe site! Pașii sunt simplii, va creati un cont, unde puteti vedea punctele acumulate si folosite, iar la fiecare comanda, 10% din valoarea acesteia se transforma in puncte, 1 punct = 1ron. Alege serviciul food delivery Constanta pentru o masa perfecta in familie.

Te invitam sa faci un tur al preparatelor noastre  si sa comanzi ce vrei sa mananci la pranz sau cina! Acoperim o gama larga de gustur, ne dedicam tuturor preferintelor clientilor nostri si tinem mereu cont de sugestii.