fbpx

Incepe Marea Gradinareala Pe Gardenpedia

Bun venit si de acest Black Friday pe Gardenpedia! Daca te-ai reintors si in acest an, inseamna ca te-ai convins de calitatea produselor noastre si, drept multumire iti oferim cu drag si acum reduceri la peste 250 de produse în perioada 18-25 noiembrie 2016!
Te invitam sa pasesti cu incredere in lumea reducerilor reale, cu care te-am obisnuit deja de-a lungul timpului! Si in acest an am selectionat cu atentie pentru tine, o multitudine de produse cu care sa iti poti indeplini visele pentru gradina ta dar, totodata, nu am uitat nici de culturile de la camp pentru care ai nevoie sa te echipezi si aprovizionezi din timp. Te asteptam, asadar, sa pasesti prin lumea preturilor mici, cu reduceri substantiale la unelte de zapada, aparate de pulverizare, furtun pentru gradina, coase, aspersoare, echipamente pentru amenajarea iazurilor, vase pentru hidrofoare, programatoare pentru irigatii, ghivece pentru plante.

Deoarece vrei sa fii pregatit pentru sezonul rece, ti-am pus la dispozitie freze de zapada, lopeti si tot felul de alte accesorii iar pentru ca esti om gospodar si prevazator, o multime de echipamente pentru amenajarea iazurilor te asteapta sa iti decorezi gradina mult visata de cum se va topi zapada. Fa o vizita si in sectiunea de aspersoare unde, am pregatit special pentru tine si o gama noua, Rain Bird unde, cu siguranta, vei considera utile si deosebit de avantajoase programatoarele pentru irigatii. Nu am uitat nici de ghivecele pentru plante, mai ales ca, pe timpul iernii ele trebuie mutate si protejate de temperaturile scazute. Si pentru ca esti deja clientul nostru fidel, cu siguranta ca pana acum te-ai convins de calitatea ireprosabila a materialelor si functionalitatea lor. Drept urmare, preturile din care am taiat cu sete si anul acesta, sunt garantia ta ca, Gardenpedia este locul ideal pentru a-ti gasi bucuria!
Si cum imbulzeala din magazine nu ti-a fost niciodata pe plac, timp de hoinareala nu ai si ai fost mereu adeptul comezilor online, iti rasplatim si aceasta fidelitate cu 3% reducere la orice plata online, cu cardul bancar, efectuata pe Gardenpedia!

Dar stai! Surprizele noastre nu se opresc aici! Pentru ca stim ca vei avea un cos de cumparaturi…cu greutate, Gardenpedia iti ofera acumposibilitatea sa beneficiezi de transport gratuit, pentru orice comanda mai mare de 99 de lei! Este modul nostru prin care iti putem rasplati fidelitatea!

Asadar grabeste-te si comanda tot ce ai nevoie, pentru ca stocurile sunt limitate! Sa inceapa marea gradinareala, numai pe Gardenpedia!