fbpx

Incepe a treia editie a competitiei nationale de educatie financiara Bani pentru scoala ta

Participantii pot opta pentru unul dintre cele doua traininguri disponibile la adresa concursului – BaniIQ si Banii pe net – sau le pot urma pe amandoua in perioada 25 Martie 2016 ora 00:00 -15 Mai 2016 ora 23:59.

Saptamanal, pe site-ul concursului va fi anuntat clasamentul provizoriu al liceelor pe site-ul competitiei.

Fiecare liceu este inregistrat automat in competitie odata cu inscrierea elevilor si sustinatorilor sai in training si acumuleaza EUROpuncte pentru fiecare elev, profesor, parinte sau prieten care urmeaza trainingul online si completeaza testul de verificare a cunostintelor.

Institutia de invatamant cu cel mai mare numar de cursanti va beneficia de un premiu constand intr-o suma in euro egala cu numarul acestora, in limita a 10.000 de Euro. Premiul va fi folosit exclusiv pentru modernizarea scolii prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achizitia de echipamente si resurse educationale.

Se vor acorda premii separate pentru scolile mari (peste 800 elevi in toate ciclurile de invatamant) si pentru scolile medii sau mici (sub 800 elevi in toate ciclurile de invatamant). Validarea institutiei de invatamant castigatoare va avea loc in perioada 16-21 mai 2016.

Competitia Bani pentru scoala ta! este organizata de Junior Achievement Romania, si face parte din programele de educatie financiara si e-commerce BaniIQ si Banii pe net, programe de educatie financiara realizate impreuna cu Visa si bancile partenere, ce au ca scop formarea abilitatilor de a administra eficient resurse financiare si de a lua decizii responsabile.

La editia precedenta peste 50.000 de elevi, profesori, parinti si alti sustinatori au intrat in competitie. Inregistrand peste 100 de scoli si cumuland peste 1.000 de zile de training, participantii au sustinut o scoala, accesand informatii esentiale despre despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investitii si relatia cu banca (trainingul BaniIQ), dar si despre eCommerce, drepturile celor care cumpara online, securitatea in mediul online, taxe si impozite (trainingul Baniipenet).

Mai multe informatii despre competitie, traininguri, premiu si regulamentul de participare gasiti pe site, precum si pe paginile noastre de Facebook si Google+! Mult succes!

Informatii pentru editori
Despre Junior Achievement Romania
Junior Achievement Romania este o organizatie non-profit, avand ca misiune dezvoltarea in Romania a programelor internationale JA de educatie antreprenoriala, economica, financiara, orientare profesionala, sanatate si viata activa si dezvoltarea abilitatilor pentru viata. 39 de tari din Europa si 123 de tari din toata lumea urmeaza programele JA. In Romania, acestea sunt urmate de peste 280.000 de elevi din 1.600 de scoli publice, prin parteneriatul cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si cu sustinerea financiara a comunitatii de afaceri.

Persoana de contact
Dorin Calin
Senior Program Manager, Junior Achievement Romania
Telefon: 0730 330 883; Email: [email protected]