fbpx

Incepe “5 Licee 5 Teatre” Editia a II a

Fundatia ECDL ROMANIA impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti – Directia Cultura,Invatamant,Turism, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si UNITER, va da startul miercuri, 3 octombrie a.c., celei de a doua editii a proiectului cultural dedicat elevilor de liceu – „5 Licee 5 Teatre”. Educatia alternativa are o importanta esentiala pentru dezvoltarea tinerilor, care trebuie sa fie in continuare indreptati catre valori reale si corecte, inclusiv catre valori culturale.

O noua grupa 150 de elevi din 5 licee din capitala, intre care si membrii ai trupelor de teatru din scoli, vor putea viziona gratuit piese din repertoriul a 5 teatre partenere din Bucuresti:Teatrul Mic, Teatrul de Comedie, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Nottara si Teatrul Ion Creanga.
Liceele participante la aceasta editie “5 Licee 5 Teatre” sunt: Colegiul National “ Victor Babes ”, Colegiul National “ Mihai Viteazul ”, Colegiul National “Sfantul Sava”, Colegiul National “Spiru Haret” si Colegiul National “Gheorghe Lazar”.

Trupele de teatru ale liceelor participante vor putea lua parte la activitati interactive cu reprezentanti ai teatrelor partenere si vor fi coordonate de catre acestia in punerea in scena a unei piese de teatru scurte. Proiectul se va derula in perioada octombrie – decembrie 2012 si se va finaliza cu reprezentatiile si premierea celor 5 piese de teatru realizate de liceeni.

La conferinta de lansare a proiectului, ne propunem sa aflam impactul pe care programul il are in randul profesorilor si elevilor implicati in aceasta a doua editie.

Va asteptam cu mult interes miercuri, 3 octombrie 2012, ora 11:00, in Sala de festivitati a Colegiului National “Sfantul Sava” Bucuresti.

Mai multe informatii despre proiectul “5 Licee 5 Teatre” pe www.fundatiaecdlromania.ro .

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:

Irinuca Vaduva, Manager proiect
Tel.: 0213169922
E-mail: [email protected]