fbpx

Incearca noile tehnologii utilizate de Tuburi LED

tuburi led

Cate informatii cunosti despre tuburi led

In ultimii cinci ani, aceste tuburi LED au fost proiectate special ca alternative la lampile fluorescente si au adus imbunatatiri semnificative. De fapt, eficienta lumenului si uniformitatea au fost toate imbunatatite, in timp ce costul a fost redus semnificativ.
tuburi led
Cu toate acestea, exista multe optiuni pentru tipurile de tuburi cu LED-uri, iar situatia se schimba constant, ceea ce a determinat multi profesionisti in iluminat si cumparatori sa adopte un mod de asteptare. Domeniul de aplicare al tehnologiei, al costurilor si al optiunilor de servicii constituie baza complexitatii. Dar o intelegere clara a optiunilor poate duce la implementarea cu succes la scara mica si mare.

Cea mai mare parte a complexitatii din spatele acestor tuburi LED este legata de caldura. Caldura este inamicul LED-urilor si al surselor de alimentare (adesea numite drivere). Atat driverul, cat si LED-ul nu genereaza caldura.

Care este diferenta dintre aceste tuburi LED si tuburile clasice?

Utilizarea sistemelor de iluminare cu tuburi LED va ofera multe avantaje si multe motive, permitandu-va sa le utilizati cat mai curand posibil.

Pe www.electric-concept.ro, puteti gasi mai multe tipuri de tuburi LED la pretul producatorului Calitatea este foarte buna si foarte ieftina, astfel incat sa puteti beneficia de toate avantajele pe care tuburile LED le ofera.

Mai jos, veti vedea cateva dintre motivele pentru care tuburile LED sunt utilizate pentru a obtine efecte de iluminare robuste.

Tuburile cu LED-uri pot economisi semnificativ facturile de energie electrica, deoarece consuma cu 50% mai putin decat becurile traditionale din momentul utilizarii.

Foarte usor de instalat. Folosind prizele existente la fata locului, instalarea tubului LED este foarte usoara si foarte rapida.

Tubul LED are un timp de amortizare foarte rapid. (Aproximativ un an, timpul mediu de utilizare este de aproximativ 10 ore / zi)

Comparativ cu lampile clasice, tuburile LED emit mult mai putina caldura. Cu alte cuvinte, un numar mai mare de tuburi LED va avea ca rezultat o sarcina mult mai mica asupra sistemului de aer conditionat, iar utilizarea lor va fi mult mai mica, ceea ce va duce la o economie diferita din punct de vedere financiar.

Cum se monteaza? Ai in restul articolului pasului

  1. Opriti alimentarea.
  2. Scoateti vechiul tub de neon din suport. Va rugam sa retineti ca acest tub trebuie reciclat si reutilizat si nu poate fi amestecat cu deseurile menajere! Nu sparge teava!
  3. Scoateti vechiul starter.
  4. Instalati noul starter cu tub LED furnizat de vanzator.
  5. Instalati tubul luminos pe suport.
  6. Reconectati becul la dispozitivul electric.