Incanta-ti simturile cu aromele copilariei tale!

Cine nu isi aduce aminte de dulceturile copilariei? Gemurile de gustui, de capsuni, de prune, vestita marmelada ce era tot timpul servita la mic dejun alaturi de un ceai si o felie de paine. Nici astazi nu am uitat si ne aducem aminte cu placere de gustul si aromele copilariei. Gemurile sunt inca foarte apreciate, consumate ca atare sau la prepararea diferitelor dulciuri. Daca si tie iti place sa ai camara plina cauta gemurile Duro si aprovizioneaza-te cu tot ce ai nevoie pentru clatite, prajituri, mic dejun sau mancate ca atare. Iti recomandam si fillingul termostabil Duro, ideal pentru umplerea si decorarea prajiturilor si a produselor de patiserie.

De ce sa alegi Duro? Duro este distribuitor si producator de gemuri, nu orice fel de gemuri, ci acelea cu aroma de copilarie, realizate cu iscusinta dupa o reteta provenita din mosi-stramosi, reteta care reuseste sa pastreze si sa imbine armonios parfumul, savoarea si autenticitatea piureului de fructe. Ne aflam si in spatele multor branduri cunoscute, dar comercializam mai ales utilizatorilor industriali, societati care folosesc produsele noastre de patiserie in procesul de fabricatie. Inta pe site-ul Duro si vezi ce bunatati ti-am pregatit, de la gemuri, marmelada, miere energizant, filling termostabil si umpluturi pentru patiserie.

Pregatim gemuri si marmelada din fructe proaspete, atent selectionate, investim mereu in calitate si astfel am dezvoltat linii tehnologice ce ating o capacitate de pana la 6 tone pe ora, astfel putem oferi clientilor nostri gem patiserii en gross.