Inca nu v ati planuit concediul?

Niciodata nu este prea tarziu pentru un weekend rapid la mare. Se intampla ca foarte multe persoane sa nu beneficieze de concediu, iar astfel nu isi pot petrecere un sejur intreg la mare, dar profita de timpul liber si dau o fuga atunci cand au un weekend fara nici un fel de traba sau activitate. Parca nu poate sa treaca vara fara sa vedeti marea, sa va bronzati sau va va distrati pe litoral, s-a format un obicei sa va programati chiar si cateva zile la mare. Pentru o vacanta frumoasa, intr-o statiune linistita alegeti pensiunea din Eforie Nord La Mer.

Unde este cel mai bun loc pentru copii? Eforie Nord este o statiune mare dar linistita, fiind locatia perfecta pentru familiile cu copii mici. Plaja este generoasa, nisipul fin, iar intrarea in apa se face foarte lin, astfel incat cei mici se pot distra si balaci in voie sub supravegherea parintilor. Daca nu ati ajuns pana acum in Eforie Nord este recomandat sa o faceti cat mai curand. Cu siguranta veti avea o surpriza placuta si o vacanta de neuitat si veti dori sa reveniti aici cat mai curand, la vila din Eforie Nord La Mer.

Statiunea Eforie Nord ofera cazare in cele mai bune conditii la La Mer, foarte aprope de plaja, cu posibilitatea de a lua toate mesele in incinta, loc de joaca pentru cei mici, sezlong gratuity pe plaja, nu trebuie sa ratati de asemeni, ocazia de a manca un peste proaspat La Stuf, Kerhana traditionala, vestita aflata chiar in Eforie Nord.