fbpx

Inapoi la scoala: Colectie eleganta si jucausa pentru copii de la Marks and Spencer

Noul an scolar bate la usa, iar copii sunt entuziasmati sa isi revada colegii dupa vacanta de vara. Pentru ca aceasta zi sa fie si mai memorabila pentru cei mici, Marks & Spencer propune un look modern, spotiv si utilitar, cu multe culori si imprimeuri.
De la nou-nascuti pana la copiii tot mai interesati de moda, actualizarea lucrurilor esentiale din garderoba cu noua colectie de toamna – iarna, care se potriveste oricarei nevoi, este o necesitate. Tricotajele traditionale dominate de culori vii pentru micile domnisoare, alaturi de imprimeuri cu teme din spatiul cosmic pentru baieti, aduc veselie in garderoba oricarui copil. Colectia este perfecta pentru copii atat la inceput de an scolar, cat si pentru a fi purtata in timpul lor liber, la joaca, de-a lungul intregului sezon.
Colectia M&S toamna – iarna 2014 pentru fete
Imprimeuri grafice, dungi si carouri in culori in tendinte, fac din aceasta colectie un must-have pentru orice fetita care apreciaza moda. Micile domnisoare se pot bucura acum de o diversitate de piese vestimentare in culori vii, dar si de rochite elegante cu personaje simpatice.
Colectia M&S toamna – iarna 2014 pentru baieti
Noua colectie pentru baieti aduce piese vestimentare cu diferite imprimeuri cu teme inspirate din spatiul cosmic, stiinta sau sport, alaturi de haine care pot fi purtate zi de zi la scoala. Modelele in culori vii si rezistente la uzura sunt perfecte pentru a face fata la orice tip de joaca.
Viziteaza magazinele M&S pentru a gasi haine in culori vibrante, vesele si elegante pentru copiii cu caracter!