În Saptamâna Deluxe Lidl va aşteapta cu specialitaţi alese pentru Paşte

Lidl invită clienții să se bucure de sărbătorile de Paște, încercând specialități gastronomice din toate colţurile lumii. Clienții Lidl vor putea degusta preparate italiene, precum somon file în crustă de mirodenii din Toscana, risotto cu aromă de sparanghel, legume, trufe, sau radicchio şi tagliolini „neri”.

Supa de homar, uleiul de masline cu aromă de trufe, fileul de somon scoţian, brânza camembert, crema de legume, calamarul în stil galician, sau pateul de ficat preparat manual sunt doar câteva dintre delicatesele care vor face masa de Paște cu totul deosebită.

Vinurile franțuzești Chateau Rose Cantegrit, Chateau Laforet de Bordeaux, sau Chateau les Charmilles reprezintă alegerea perfectă pentru a da un plus de savoare oricărei mese.

Pentru că deserturile nu pot lipsi de la masa de Paște, Lidl pune la dispoziţia clienţilor o gamă variată gustări delicioase, precum prăjitura tiramisu premium, deserturile franţuzeşti în diverse sortimente, pralinele de înghețată, tortul cu banane, caramel și frișcă, sau trufele dulci din Piemonte.