In perioada sarbatorilor de iarna protejeaza natural ficatul cu Liv 52

26 noiembrie 2013

Prisum International recomanda Liv.52 de la Himalaya, supliment alimentar special conceput pentru a proteja ficatul celor mici si celor mari.

Sarbatorile reprezinta intotdeauna momente de bucurie alaturi de cei dragi, insa excesele culinare pot avea efecte neplacute asupra sanatatii si a starii noastre de bine. In perioada sarbatorilor de iarna, si nu numai, este recomandat sa avem la indemana solutia rapida si eficienta pentru a proteja natural ficatul de toxine – Liv.52.
Problemele hepatice pot fi indicate de starea de oboseala cronica, lipsa de energie, digestia proasta, greata, balonarea, tulburarile periodice ale tranzitului intestinal, durerile de cap si chiar predispozitia la infectii sau la alergii. Organ rezistent, cu o mare capacitate de regenerare, ficatul indeplineste peste 500 de functii, iar stresul constant, lipsa de odihna, regimul alimentar nesanatos, alcoolul sunt doar cativa dintre factorii ce il pot afecta.
Cu o existenta pe piata de peste 58 de ani, Liv.52 este in topul celor mai recomandate hepatoprotectoare din lume. Este un produs cu traditie, utilizat in peste 89 de tari, cu peste 300 de studii clinice. Atat sub forma de tablete, cat si de sirop pentru copii, Liv.52 ajuta procesul de regenerare hepatocelulara, reducand in acelasi timp nivelul enzimelor hepatice si impiedicand incarcarea cu grasimi a ficatului. Produsul intareste membrana celulei hepatice, protejand astfel ficatul de actiunea distructiva a alcoolului, a medicamentelor, a diverselor toxine si a factorilor infectiosi.
Liv.52 sustine functia hepato-biliara, stimuleaza contractia colecistului, determina eliminarea secretiilor biliare, normalizeaza apetitul, imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor.
Liv.52 sirop este special conceput pentru a proteja ficatul copiiilor de la varste foarte fragede. Combate efectele nocive ale diverselor toxine rezultate din alimente, medicamente, factori infectiosi, etc. Astfel, cura de Liv.52 sirop se recomanda atunci cand sunt semne ale suferintei hepatice (modificari ale parametrilor din sange, obosela, apetit capricios, icter, etc), dar si preventiv, atunci cand se folosesc medicamente potential hepatotoxice (antibiotice, antiparazitare, atitermice, antiinflamatoare). Siropul este eficient si in combaterea anorexiei de diverse cauze, restabileste apetitul, imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor. Gustul placut al acestuia permite o administrare usoara.
Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram