In luna martie Floraria Mobila te ajuta sa spui multumesc

3 martie 2016

Luna martie este despre a spune “multumesc” celor dragi, dar si partenerilor de afaceri. Poti sa ii surprinzi oferindu-le in dar un aranjament floral inedit. Oferta de Martisor Floraria Mobila, florarie online include aranjamente florale potrivite pentru cele mai exigente gusturi, potrivite atat pentru un cadou sofisticat, protocolar, cat si pentru unul care prin care doresti sa transmiti inainte de orice caldura, jovialitate.

Poti alege unul dintre aranjamentele inmiresmate, avantajoase ca pret, precum extravaganta „Gradina purpurie” ce consta in alaturarea ingenioasa de lisianthus, lalele si iris sau incantatoarea „Stropitoare de martie” creata din frezii si lalele. O alta optiune este un „Mini-ghiveci din trandafiri”. Sau poti oferi in dar o „Primavara parfumata”, un aranjament alcatuit din lalele si ranunculus. Preturile aranjamentelor florale variaza intre 28 si 100 lei bucata, in functie de dimensiuni, tipul florilor sau suporturile folosite.

Oferta este valabila pentru comenzi de minim 150 lei, cu livrare in Bucuresti si zonele limitrofe. Transportul este gratuit la prima locatie, restul locatiilor fiind ofertate separat. Este recomandata plasarea comenzilor cu 7 zile lucratoare inainte pentru a putea livra in conditii optime.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram