fbpx

In fiecare saptamana – o alta experienta

Noi oamenii, ajungem sa ne plictisim repede si de cele mai interesante jucarii din viata noastra. Vrem repede alt televizor, poate unul mai mare, vrem o alta mobila de bucatarie, una cu mai multe rafturi, vrem o alta masina, culoarea celei pe care o avem in prezent nu mai este la moda, vrem inca un animal de companie, acesta a imbatranit si nu mai are chef de joaca, vrem alte electrocasnice cu control prin wireless. Daca s-ar putea sa ai ceva nou in fiecare zi, ar fi perfect.

Cu lenjerii de bumbac 3d poti avea aceasta posibilitate. Luni – poti sa te simti ca intr-un camp cu flori, inconjurat de spice de grau si maci rosii, marti – poti fi in jungla amazoniana printre tigri si lei, miercuri – cateva forme abstracte te vor face sa te simti in largul tau, joi – alegi o lenjerie simpla, dar paturile vor fi acoperite de cuverturi matlasate in carouri, vineri – ai nevoie de ceva revigorant pentru ca vine week-end-ul si alegi o lenjerie 3d cu iz de party, sambata – mergi pe o lenjerie care inspira calm si tandrete, iar duminica – vrei sa iesi din tipare si iti petreci somnul de dupamiaza cu cele mai indragite personaje de desene animate.

Experientele sunt inegalabile. In fiecare zi poti sa alegi cine vrei sa fii, cum vrei sa te simti si cum vrei sa iti incepi ziua. Intr-adevar, toata noaptea dormi cu ochii inchisi, dar dimineata ta astepta cu o stare de spirit numai buna de un nou inceput. Experimenteaza!

Sursa: http://editorialeseo.info/in-fiecare-saptamana-o-alta-experienta/