fbpx

In curand noul ansamblu rezidential Avrig Rezidential ofera apartamente in zona Iancului

Ești în căutarea unui cămin elegant, cu un grad mare de confort și cu finisaje moderne? Într-o zonă centrală a Bucureștiului, ansamblul rezidențial Avrig Rezidențial te așteaptă cu o ofertă largă de apartamente în zona Iancului, care pot deveni oricând un cămin de vis pentru orice familie.

Alege unul dintre apartamentele noi din Iancului, într-o locație excelentă

Ansamblul rezidențial Avrig Rezidențial își îmbogățește proiectul și trece la faza a treia a acestuia, oferind și mai multe apartamente de 2 camere, respectiv apartamente de 3 camere în zona Iancului. Principalele avantaje ale apartamentelor cu 3 camere din zona Iancului sunt numeroase precum spațiile generoase, bine compartimentate funcțional și estetic, parchet dublustratificat în living și în dormitoare, băi și bucătării finisate cu gresie și faianță, băi complet echipate cu obiecte sanitare Romstal, aer condiționat în living, tâmplărie PVC cu geam termopan, conexiune tv etc.

Fațada apartamentelor noi din zona Iancului, din cadrul Avrig Rezidențial este dublu izolată termic și modern amenajată, astfel încât să vă încânte privirea, ori de câte ori vă întoarceți spre casă.

Avantajele locației ansamblului rezidențial Avrig Rezidențial

Apartamentele noi din zona Iancului, oferite de Avrig Rezidențial, beneficiază și de facilități exterioare ansamblului, precum o locație la numai câteva minute de metrou Iancului, centre comerciale în imediata apropiere, farmacii, școli, bănci, grădinițe și restaurante. De asemenea, rezidenții au acces ușor la linii RATB principale, precum și la stații de tramvai. Bucurați-vă de unul dintre apartamentele din Zona Iancului și aveți parte de căminul mult visat.
DESPRE Avrig Rezidențial
Ansamblul Rezidențial Avrig Rezidențial oferă apartamente noi de vânzare, într-o zonă centrală a capitalei, situată lângă Parcul Obor. Oferta ansamblului rezidențial cuprinde apartamente noi de tip P+4+5-7Er, garsoniere, apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere. Pentru oferte de preț și mai multe detalii cu privire la locuințele oferite, intrați pe pagina web a ansamblului sau si luati legatura cu unul din reprezentantii de vanzari ai companiei. Reprezentanții ansamblului sunt pregătiți să vă răspundă tuturor informațiilor necesare la numerele de telefon, 0727/ 722 222 sau 031/1072035.
###